Rondel Fest

Akce Pardubice

Rondel Fest
Festivaly
Další akce ve městě Pardubice

Rondel Fest

Přehlídka písničkářů pohybujících se mimo hlavní proud. Na prvním zámeckém rondelu vystoupí pět výrazných songwriterů z celé České republiky.

Dan Vertígo - muzikant – originální rock'n'roll-folkový písničkář z Brna. Hraje na kytaru, stompbox-buben a zpívá písničky o cestování, popíjení, babičkách a bezdomovcích. Těšte se na sypačky, energii, improvizaci a místy nemístný humor.
www.danvertigo.cz

Zapomělsem – hudební pseudonym Aleše Macenauera. Pro jeho tvorbu, která vychází z kořenů folkového písničkářství, jsou typické alternativní až experimentální přístupy a texty dýchající melancholií jesenických a rychlebských hor.

✺ Emily Thiel - zpěvačka/textařka/kytaristka z pražské folk-funkové skupiny Yo Soy Indigo. Emilyin hlas je hluboký a osobní, doprovázen jejím skromným vybrnkáváním.

✺ Jakub Tichý - folk punk divného Jakuba s divnými texty z divného Frýdku-Místku.

✺ Aran Epochal - poslední kovboj s akustickou baskytarou, který šetří každým slovem a v jehož písních se v temných lesích ztrácí pohádkové postavy. Kdyby byl Michal Tučný vyšší a na posledním táboráku přihodil do ešusu houbičky, možná by to vypadalo nějak takhle.

Line-up:
16:30 Dan Vertígo
17:30 Jakub Tichý
18:30 Emily Thiel
19:30 Zapomělsem
20:30 Aran Epochal

Vstupné dobrovolné

Začátek akce: 26. 6. 2020 16:30:00
Konec akce: 26. 6. 2020 22:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce