Rozlučka 2016

Akce Praha

Rozlučka 2016
Koncerty
Šlechtovka.com, Praha
Další akce ve městě Praha

Rozlučka 2016

ROZLUČKA ŠLECHTOVKA.COM 2011 -2016
27. 9. 2016 17:00 – 22:00
Naposledy přijdou zahrát akustický koncert kapely Imodium, My3.avi, The Atavists, Vycpaná Dáša, Franta Černý a další kamarádi muzikanti kteří se rádi přidají....

LAST ROCK NIGHT – THE CRAPS
30. 9. 2016 19:30 – 22:00

ROZLOUČENÍ S DĚTMI - HRAVÁ STROMOVKA
2. 10. 2016 11:00 – 16:00

Vznikli jsme proto, abychom navrátili život a dění do míst, kde tomu tak před lety bylo. Neskromně si dovolujeme tvrdit, že se nám to podařilo. Díky velké základně příznivců a oblíbenosti místa, jsme urychlili i potřebu obnovy historické památky centrálního parku hlavního města Praha. Ačkoliv naše smluvní vztahy byly do kolaudace budovy Šlechtovy restaurace, a záměr byl logický, závěrem tomu tak není. Svět se mění, smluvní vztahy také, všechno je jinak.
Doufáme, že důvody a záměr Prahy 7 a Magistrátu se vydaří, a že nejen všem příznivcům Stromovky se po dlouhých letech začne plnit sen, a dočkají se rekonstrukce, znovuzrození a obnovy Šlechtovy restaurace.
Nemůžeme si však odpustit poznámku, že již v této chvíli neodpovídají časové plány Magistrátu o připravované rekonstrukci. Proto o to víc držíme palce obnově této budovy a znovuzrození magického místa.
Doufáme, že náš odchod nebude zbytečný, i když záměr a naše práce je zmařena, protože nedošlo k naplnění smyslu našeho projektu. Než Šlechtova restaurace otevře své zbrusu nové brány, bude živoucí místo opět opuštěné.
Byli jsme tu pro Vás po celý rok v tropech i mrazech, zrealizovali jsme a spolupořádali bezmála 900 akcí, koncertů, festivalů, divadel, workshopů, kin či sportovních akcí…
Myslíme, že hodnoty jsou důležité a máme vysoká očekávání, a myslíme, že je to tak správné. Ve své činnosti budeme pokračovat a doufáme, že jednání, která vedeme s Rozvojovými projekty Praha ohledně pokračování našeho projektu v bezprostřední návaznosti na Stromovku budou úspěšná. Doufáme v zahájení sezony 2017 na krásném a rozlehlém pozemku Výstaviště Praha.
Chceme poděkovat všem umělcům, muzikantům, sportovcům, kamarádům, příznivcům, Vám všem za podporu a inspirující spolupráci. Chceme poděkovat našim spolupracovníkům a zaměstnancům za skvělou práci. Chceme poděkovat i všem škůdcům, díky kterým rosteme a děláme věci lépe než dřív.
Děkujeme za přízeň, lásku i za kritiku a těšíme se, že DREAM TEAM ŠLECHTOVKA.COM bude žít dál.
O přesunu a zahájení sezony 2017 Vás budeme průběžně informovat na našich webových stránkách i FB.
PS.: Ptáte-li se, zda můžete být nápomocni urychlení a znovuzrození naší činnosti v rámci Stromovky, napište své přání a názory nejen nám, ale i na vedení města P7, Magistrát a Rozvojové projekty Praha.

S díky Lenka Vraná a Patrik Harvalík
info@slechtovka.com

Místo konání akce: Šlechtovka.com, Královská obora (Stromovka), vedle Šlechtovy restaurace, Praha
Datum začátku akce: 27. Září 2016 17:00
Datum ukončení akce: 27. Září 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1052N 14.4179E

Případné změny si prověřte na webu akce Rozlučka 2016

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce