Rybářský maškarní bál 2018

Akce Příbram na Moravě

Rybářský maškarní bál 2018
Taneční zábavy a plesy
Web organizátora:
rybaripribram.cz
Další akce ve městě Příbram na Moravě

Rybářský maškarní bál

Místní spolek Sdružení Rybáři Příbram, z.s. si vás dovoluje pozvat na již VI. ročník Rybářského maškarního bálu, který se uskuteční 17. února 2018 v obecním sále „U zahrádkářů“. Začátek ve 20:00 hodin a konec je naplánován na cca 4 ranní hodinu.
Již tradičně bude hrát k tanci a poslechu naše místní rocková skupina KONTRAST. Proto si prosím vybírejte místa s ohledem na rockový hudební styl.
Na základě zkušeností z předchozích "maškarních" nastala chvíle pro drobné organizační změny.

Místenky
První změnou je, že letošní maškarní bude pouze místenková akce. To znamená, že bez místenky koupené pouze v předprodeji se na akci nikdo nedostane a to ani po půlnoci. Místa se budou objednávat a kupovat v předprodeji na jednotlivá místa a jména. A to, aby nedocházelo k nesrovnalostem, kdo a kde sedí.

Tombola
Jako vždy se pokusíme ve spolupráci s našimi členy a příznivci zajistit bohatou tombolu. Po stížnostech, že je tombola až příliš dlouhá a upadá tak zábava bude princip losování pozměněn. Lístky (smotky) na tombolu budou prodávány hned u vstupu do sálu při kontrole místenek a prodeji vstupenek (od 20: 00 hodin). Výherci tak budou během chvíle vědět, jestli jejich los vyhrává nějakou cenu, nebo nevyhrává, popřípadě postupuje li do užšího slosování o některou z hlavních cca 15 cen.

Soutěž o nejlepší masku
Tuto oblíbenou soutěž musíme rozdělit do dvou kategorií. Soutěž o nejlepší masku jednotlivce a o nejlepší skupinovou masku. Hlasování se bude moci zúčastnit každý s platnou vstupenkou a soutěže každá u vstupu registrovaná maska, která po registraci obdrží číslo, stejně jako zvolený vedoucí skupinové masky. Hlasující pak zapsáním čísla jak masky, tak i čísla skupinové masky na zadní stranu vstupenky a vhozením do určeného hlasovacího boxu, dá hlas pro něj nejlepší masce. Příklad: 4 / S7, kdy první číslo „4“ před lomítkem je číslo pro oblíbenou jednotlivou masku a číslo s indexem “ S7“ za lomítkem je číslo oblíbené skupinové masky.

Místenky a vstup
Místenky se objednávají a kupují pouze v předprodeji o předsedy spolku SRP, z.s. pana Čeléniho tel. 777625678. Cena místenky je 60,- Kč
Vstupenka se kupuje na místě. Cena vstupenky je 30,- Kč. Ovšem v případě, že přijde účastník v masce, nebo v případě člena SRP,z.s. je cena vstupenky 0,- Kč.

Bližší program i pravidla budou v sále.

I na této akci platí zákaz vnášení vlastních nápojů a potravin a zákaz vynášení skla a zařízení ze sálu tak i jeho ničení.

Místo konání akce: Příbram na Moravě, Příbram na Moravě
Datum začátku akce: 17. Února 2018 20:00
Datum ukončení akce: 18. Února 2018 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1955N 16.2991E

Případné změny si prověřte na webu akce Rybářský maškarní bál

Jméno organizátora: Sdružení Rybáři Příbram, z.s.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KVĚTINOVÝ PLES 2024
Dům kultury, Šumperk
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha