Sandra 2017

Akce Brno

Sandra 2017
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Sandra - Boby centrum, Brno

Hudební legenda osmdesátých let SANDRA vystoupí v Brně!

Nejpopulárnější zpěvačka osmdesátých let Sandra vystoupí premiérově v Brně, bude to současně teprve její druhý koncert v České republice! Předprodej vstupenek začne v pondělí 27. března.
Sandra Cretu pochází z Německa a v současné době žije na Ibize. K jejím nejznámějším skladbám patří písně In the Heat of the Night, Hi Hi Hi nebo Innocent Love. Podílela se také na známém hudebním projektu Enigma, její hlas je díky tomu známý dodnes. Sandra stále aktivně koncertuje a vydává nová alba.
Brněnský koncert bude průřezem její dosavadní tvorby včetně novějších nahrávek a potrvá téměř dvě hodiny. Pro fanoušky to bude opravdový zážitek, protože při svých vystoupeních Sandra sází i na poutavou vizuální show.
Jako předkapela se představí brněnské uskupení Ukulele Orchestra jako Brno v čele s Karlem Heřmanem.
Vstup do sálu divákům umožníme už v 19.00 hodin, Ukulele orchestra jako Brno začne hrát ve 20.00. Sandra vystoupí po 21.00 hodině.

Biografie - zajímavosti
Německá popová zpěvačka Sandra měla největší hudební úspěchy v druhé polovině osmdesátých a na počátku devadesátých let 20. století. Zpívala už od dětství a vroce 1976 ji objevil producent George Roman, který s ní natočil singl Andy, mein Freund, který Sandru uvedl do dívčího tria Arabesque. Skupina se paradoxně neproslavila v Evropě, ale v Japonsku, kde dosáhla stejného věhlasu jako ABBA. Trio v Japonsku vydalo patnáct alb a třicet singlů, v této době se také Sandra seznámila se skladatelem, producentem a svým pozdějším životním partnerem Michaelem Cretu.
V roce 1985 Sandra natočila své první album Japan ist weit, tedy německou verzi písně Big in Japan od Alphaville a ještě tentýž rok vyšel úspěšný singl (I´ll Never Be) Maria Magdalena, který získal první místo ve 21 zemích světa. Se svými dalšími hity Sandra uspěla v soutěži Tokyo Song Contest (1986), získala cenu za nejlepší zpěvačku roku v Itálii (1987). Na úspěchy z osmdesátých let se jí už později navázat nepodařilo, stále však vydává dobře prodejná alba, její zatím poslední deska má název Stay in Touch.

Vstupenky: 990 – 1890 korun. Lístky za 990 Kč jsou na stání, sezení za 1190, VIP zóna za 1890 Kč.
Ceny jsou platné do června, poté se navýší.

Místo konání akce: Bobycentrum - Brno, Sportovní 559/2A Laser Show Hall, Brno
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/8996-sandra-tour-2017
Datum začátku akce: 31. Října 2017 19:00
Datum ukončení akce: 31. Října 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2123N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce Sandra - Boby centrum, Brno

Jméno organizátora: Moravia Top Concerts
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce