Setkání mladých 2016

Akce Louňovice pod Blaníkem

Setkání mladých 2016
Setkání a srazy
Louňovice pod Blaníkem, Středočeský kraj, Louňovice pod Blaníkem
Další akce ve městě Louňovice pod Blaníkem

Setkání mladých 2016 - Louňovice pod Blaníkem

Mladí kováci zvou do Louňovic pod Blaníkem.
Louňovice pod Blaníkem se stanou v roce 2016 již po čtvrté hlavním místem mladých kováků. Komise mladých OS KOVO se rozhodla po „dvouleté odmlce“, opět uspořádat setkání mladých kováků, které bude celkově již šesté takového formátu. Organizátoři tak zvou mladé kováky do rekreačního zařízení RS Blaník u obce Louňovice pod Blaníkem (nedaleko Vla-šimi) v termínu 9. - 11. září 2016 (http://www.rekreace-deti.cz/stredisko/blanik/).
Počítá se s účastí až 150 mladých kováků či kovaček. Na setkání mladých budou pozváni také naši mladí kolegové a kolegyně ze zahraničí. Věříme proto, že mezinárodní hosté budou přínosem při výměně zkušeností mezi mladými účastníky.
V programu budou nejen diskuse, ale i zábava. Účastníci se mohou přihlásit na různé spor-tovní disciplíny se zajímavými cenami pro vítěze i poražené a pobavit se na večerní zábavě či diskotéce se svými kolegy či kolegyněmi. Mladí zde budou diskutovat o všem, co dnes mla-dou generaci zajímá. Hlavní diskusním tématem setkání mladých 2016 bude „Role odborů ve společnosti“. Kde všude odbory pomáhají ve společnosti? V zaměstnání, sociální oblasti, školství, kultuře, legislativě apod. Jak je již zvykem, vždy na účastníky čeká na místě nějaké překvapení či nové věci a proto sledujte naše média, ve kterých Vám přineseme v následujících týdnech více informací.
Pokud jsi právě Ty mladý Kovák či Kovačka, zajímáš se o práci v odborech nebo nao-pak nevíš co od odborů očekávat, přijeď! Nechte starosti doma a přijeďte se s námi seznámit a odnést si něco z diskusí či workshopů se svými novými přáteli z celé ČR. Limitem je pouze věková hranice 35 let.
Další informace získáš u svého předsedy ZO, vedoucího příslušného Regionálního praco-viště OS KOVO či na internetových stránkách (www.oskovo.cz, www.mladikovaci.cz), pří-padně na facebooku: https://www.facebook.com/mladikovaci?ref=hl, na výše uvedených od-kazech nalezneš ke stažení i leták a přihlášku na akci.
Přihlásit se můžeš na svém Regionálním pracovišti OS KOVO nebo na organizačně-provozním úseku OS KOVO u Kateřiny Kordovské – kordovska.katerina@cmkos.cz, (tel. 602 354 238). Tvoji vyplněnou přihlášku očekáváme nejpozději do 8. 8. 2016.
Podmínkou tvé účasti je uhrazení vratné kauce 300,- Kč na osobu na účet OS KOVO č. 2000141339/0800 do 8. 8. 2016 případně po dohodě s místopředsedou OS KOVO Tomá-šem Valáškem lze termín posunout v případě pozdějšího schváleného přihlášení na setkání mladých. Jako variabilní symbol uveďte soubor čísel ve tvaru: 972 a 4 místné číslo, které udává číslo Vaší základní organizace či seskupení členů OS KOVO. Např.: 9722831, kdy číslo 2831 je ZO OS KOVO IG WATTEEUW. Organizátor hradí náklady na ubytování, stra-vu a náklady spojené s organizací vlastního setkání. Doprava je individuelní. Náklady na do-pravu si hradí každý sám, případně uhradí náklady, na základě dohody vysílací základní orga-nizace OS KOVO, která stejně tak může za účastníka po dohodě uhradit vratnou kauci.
Kauce se vrací zpět plátci v případě, že se nahlášený účastník setkání mladých opravdu zúčastní, pokud se nezúčastní, kauce propadá OS KOVO a bude z ní hrazena část nákladů na setkání mladých OS KOVO. Refundaci mzdy OS KOVO nehradí.
Všem přihlášeným účastníkům bude nejpozději 1 týden před samotným setkáním poslán podrobný program Setkání mladých 2016 i s instrukcemi na Vámi sdělený e-mail vyplněný v přihlášce, kterou bude organizačně-provozní úsek OS KOVO distribuovat přes Vaše pří-slušné Regionální pracoviště OS KOVO.


Tomáš Valášek
místopředseda OS KOVO

Místo konání akce: Louňovice pod Blaníkem, Středočeský kraj, Louňovice pod Blaníkem
Datum začátku akce: 9. Září 2016 17:00
Datum ukončení akce: 11. Září 2016 10:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.6333N 14.85E

Případné změny si prověřte na webu akce Setkání mladých 2016 - Louňovice pod Blaníkem
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.