SHOPPING PARTY VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

SHOPPING PARTY VE ZLATÉM JABLKU
Jiné akce
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

Speciální nabídky a slevy ve více než 40 prodejnách po celý den a k tomu bohatý doprovodný program. To je Shopping party, kterou si pro své návštěvníky připravilo obchodní centrum Zlaté jablko ve Zlíně na sobotu 21. října. Těšit se mohou například na vystoupení Báry Basikové, Tary show, kouzelníka Jirku Hadaše a mnoho dalších.

Novou atraktivní formu nakupování nabídne obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Výhodné nabídky mohou jeho návštěvníci v sobotu 21. října využívat po celý den. Do akce se zapojí více než 40 prodejen s širokou nabídkou akčních slev.

Kromě skvělých nákupních příležitostí je připravený také zábavný program pro celou rodinu. Ten bude nejdříve patřit hlavně dětem. Hned dvakrát mohou zhlédnout kouzelnickou show Jirky Hadaše, který zde bude pro ně k dispozici v první polovině dne.

Odpolední blok bude moderovat Inna Puhajková, o hudební doprovod k nákupům se postará DJ Lowa. Na pódiu se nejdříve představí influencer Tary a jeho parkourová show doplněná autogramiádou.

Inspirací k nákupům podzimních kolekcí může být následná módní show s přehlídkou nejnovějších trendů v oblékání. Program potom završí pěvecké vystoupení populární zpěvačky Báry Basikové, která zde představí své nejznámější hity.

Návštěvníci budou mít během dne možnost ochutnat produkty prodejen Oxalys, Nutrend nebo Golden Cafe, dámy mohou využít líčení u stánku Douglas a pro nejmenší bude připravený mini dětský koutek.

Další informace na www.zlatejablko.cz

Program:

9:00-21:00 Výhodné nakupování

10:00 Začátek zábavného programu

10:30 Kouzelník Jirka Hadaš

13:00 Kouzelník Jirka Hadaš

14:00 Moderuje Inna Puhajková, hraje DJ Lowa

15:00 Tary show + autogramiáda

16:30 Módní show

18:00 Bára Basiková

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek