Sihasin (USA)

Akce Praha

Sihasin (USA)
Koncerty
Web organizátora:
www.rockcafe.cz
Další akce ve městě Praha

Sihasin (USA) + special guest: …de la Blanche

Sihasin (v překladu „naděje“) alias navažské duo Jeneda a Clayson Benally pochází z rezervace Black Mesa v Arizoně. Oba sourozenci se narodili přímo v srdci politického sporu o území, který je oddělil přeneseně i doslova nejen od rodiny, ale i od tradičního způsobu života. Vyrůstali a protestovali proti degradaci životního prostředí i kulturní genocidě. Ve stejném duchu pokračují i v rámci svojí hudební kariéry, která je směsicí stylů (pop, punkrock, folk a tradiční hudba) a díky angažovaným textům nadějí na rovnost, úctu a respekt ke komunitám, sociální spravedlnost a víru v návrat k tradičnímu způsobu životu původních obyvatel Ameriky.
Jeneda a Clayson jsou doma na každé scéně a někteří z Vás si je jistě budou pamatovat jako ještě čistě punk-rockové trio Blackfire, kde je doplňoval ještě třetí sourozenec Klee Benally. S ním objeli během 20 let existence takřka celý svět.

...de la Blanche existují od roku 1996. Sestavu tvoří členové kapel Kurtizány z 25. Avenue, Prague Conspiracy a Ising. 20 let tvrdé a intenzivní práce letos zúročí svou kupodivu teprve první dlouhohrající deskou s názvem „Ten který kráčí proti proudu“.
…de la Blanche jsou energií let devadesátých - špinavej rokenrol, strhaný ksichty a mord parta s českými texty!

Sihasin
Brother and sister, originally from Black Mesa on the Navajo Reservation in Arizona, were born into the heart of a political land dispute separating them by a fence from traditional homeland and family. They grew up protesting the environmental degradation and inhumane acts of cultural genocide against their traditional way of life.Their musical style encompasses many genres of music including rock, punk, folk, world. Jeneda and Clayson are at home on any stage.

Vstupenky / Tickets:
150,- + poplatky / předprodej v Rock Café (út-pá 16-22, so 17-22) a v síti GoOut.cz
199,- v místě

Místo konání akce: Rock Café Prague (Official), Národní třída 20, Praha 1, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/sihasin+guest-de-la-blanche/lpxb/
Datum začátku akce: 7. Března 2018 20:30
Datum ukončení akce: 7. Března 2018 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.082N 14.4185E

Případné změny si prověřte na webu akce Sihasin (USA) + special guest: …de la Blanche

Jméno organizátora: Rock Café Prague (Official)
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce