Sirenia koncert

Akce Praha

Sirenia koncert
Koncerty
Rock Klub Nová Chmelnice - Official, Praha
Další akce ve městě Praha

Sirenia, TÝR, Unleash The Archers, Xaon & Relicseed

Midgard Storms s pomocí Hard Bones a Fatal music clubu Vám do Prahy přináší opravdu exkluzivní koncert., který se uskuteční v klubu NOVÁ CHMELNICE ve středu 16. listopadu.

V roli headlinera vystoupí norská symfo- gothic rock/metalová senzace SIRENIA za doprovodu vskutku skvělých supportů. Po třech letech se u nás v Praze opět ukáží TÝR z Faerských ostrovů společně s asi momentálně nejrychleji rostoucí speed/power metalovou kapelou UNLEASH THE ARCHERS. První dva sloty jsou rozdány mezi švýcarské melodic metalové XAON a lotyšské metalisty RELICSEED.

Uznejte sami, není to zajímavá sestava ?


SIRENIA (NOR)
Napalm Records
www.mortenveland.com/sirenia
www.facebook.com/sirenia

Dítě Mortena Velanda, zakládajícího člena dnes již kultovní kapely TRISTANIA a celkově braného jako jednoho z nejznámějších skladatelů symphonic metalových skladeb na světě. Po odchodu z Tristanie byl jeho záměr posunout se ještě na vyšší level. Tímto odstartoval v roce 2001 jeho projekt „Masters of Sirenia“, které později zkrátil pouze na SIRENIA. Za 15 let své existence se vypracovali do čelních kapel žánru, i když charakterizovat hudbu Sirenie, je trochu komplikovanější. Sehraný mix rock/metalu s gothickými prvky a klasickým orchestrem v nahrávkách, dělá přesně to, proč si získávají velký obdiv.
---------------------------

TYR (FRO)
Metal Blade Records
www.Tyr.Fo
www.facebook.com/TyrBand

Viking folk metaloví šílenci se opět vrací. Naposled jsme je mohli zaregistrovat v Praze v roce 2013 s Finntroll, kde sklidili neskutečný úspěch a spousta lidí na ně vzpomíná, jací jsou pohodáři.
Asi s přehledem můžem říci, že je to největší kapela z Faerských Ostrovů (na metal-archives jich je celkem 12) a TÝR vyčnívají tak vysoko, že i sever jim je malý. Nyní jsou v procesu nahrávání nové desky, takže se můžeme těšit jak na staré klasiky, tak i na nové věci, které prostě budou dobré, to se ví už dopředu. :)
Připravte se na vikingskou invazi, akorát, že se nebudou stínat hlavy a řezat se hlava nehlava. Jedinou věcí, co se bude řezat, jsou struny.
---------------------------

UNLEASH THE ARCHERS (CAN)
Napalm Records
www.unleashthearchers.com
www.facebook.com/UnleashTheArchers

Kandská power metalová bouře! Uf, to jim to ale sype. Jedna z nejvíce rostoucích kapel. Kanada má prostě super heavy/power kapely. Anvil, Thor, Annihilator, Razor, Exciter, Voivod, 3 Inches of Blood, Striker, to je jen výpis z těch nejlepších a další hromady by se našly! UTA akorát potvrzují, že tam se to válí na jedničku. Jestli chcete důkaz tak si pusťte klip k „Today we Ride“, který za rok od svého vydání má přes dva a půl milionu shlédnutí. A to je hezké číslo, stejně hezký, jako usměvavá a sympatická vokalistka Brittney. Vystoupení, které přetaví ocel a předežene rozjetý vlak. TEST YOUR METAL !
---------------------------

XAON (SUI)
Melodic Death Metal
www.facebook.com/xaonmusic

Tak tohle je opravdu lahůdka. Prý melodic death metal. My v tom slyšíme všechno. Jak sami přiznávají jsou hodně ovlivnění Anathemou, My Dying Bride, Paradis Lost, Type O Negative. A je to znat. Tyto kapely daly podnět, aby vznikli v roce 2012 XAON! Nové album v procesu. Věříme, že si najde mnoho svých příznivců.
---------------------------


RELICSEED (LAT)
Microphone Records
Heavy Metal
www.facebook.com/relicseed

Lotyšský heavy metal, který je hodně ovlivněn Amerikou. Vlastně až tak moc, že se tam kluci přestěhovali. Momentálně jsou označovány jako jedni z nejlepších Metallica influenced kapel evropské scény. Chytlavé a hodně „groovy“ riffy vás vtáhnou. Krásný a energický otvírák večera. BORN IN LATVIA, RISEN IN AMERICA !


-----------------------------
Koncert se uskuteční v klubu Nová Chmelnice na pražském Žižkově. Začátek bude okolo 19:00 a časový harmonogram bude ještě upřesněn, dle podkladů, které nám budou dodány.
Lístky si můžete zakoupit přes portál goout.cz za předprodejní cenu 520,-. Na místě bude pak cena 590,-
Pakliže předprodej bude mít velký ohlas je možné, že koncert přesuneme, ale vše závisí na Vás.

O dalších informacích Vás budeme informovat.

Místo konání akce: Rock Klub Nová Chmelnice - Official, Koněvova 2597/219, Praha
Vstupenky: https://goout.cz/cs/listky/sirenia+tyr+unleashed-the-archers+xaon+relicseed/hun/
Datum začátku akce: 16. Listopadu 2016 19:00
Datum ukončení akce: 16. Listopadu 2016 23:45
Pravděpodobné souřadnice: 50.0924N 14.4892E

Případné změny si prověřte na webu akce Sirenia, TÝR, Unleash The Archers, Xaon & Relicseed

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce