Slade /uk/ koncert 2016

Akce Hradec Králové

Slade /uk/ koncert 2016
Koncerty
Další akce ve městě Hradec Králové

Slade /uk/ v Hradci Králové

Zveme všechny fanoušky poctivého anglického rock'n'rollu na koncert světoznámé rockové legendy Slade v ČR v říjnu 2016. Slade se představí živě na koncertu v pátek 21.10 v Hradci Králové. Slade jsou v ČR dlouhodobě ve velké oblibě, jelikož zde mají silnou posluchačskou základnu. Slade jsou u nás hudebním fenoménem, který zná snad každý, kdo má uši a vnímá hudbu. Hity Slade se pravidelně hrají snad na všech českých rozhlasových stanicích. Největší hity Slade jsou např. Far Far Away, My oh my, Run Runaway, Cum On Feel The Noize, Merry Xmas Everybody, Wild Winds are Blowing, Get Down and Get With It, Coz I Love You, Take Me Bak 'Ome a další...

Skupina Slade vznikla na jaře 1966 ve Wolverhamptonu ve Velké Británii pod názvem The N'Betweens, později jako Ambrose Slade. Na počátku sedmdesátých let si čtyřka zkrátila název na Slade, nechala si narůst delší vlasy a vybírala si pestré, později blyštivé oblečení. Součástí drsných hochů z pracující vrstvy byla i úmyslně nesprávná angličtina promítající se do titulů písní. Od roku 1971 již kvartet začal pravidelně pronikat do ostrovního singlového žebříčku. Dvojice Holder / Lea se od té doby osvědčila jako výborný textařsko - skladatelský tandem. Ostatně, ve své zlaté éře 1971-1974 dosáhl proletářský soubor šestkrát na první místo britské hitparády.

Jedná se o jednu z posledních příležitostí vidět Slade v ČR naživo, proto se přijďte pobavit se svou rodinou a přáteli na jejich koncert a nechte se unést nakažlivou atmosférou hitů Slade.

Místo konání akce: KC Aldis, Hradec Králové
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=130137
Datum začátku akce: 21. Října 2016 20:00
Datum ukončení akce: 21. Října 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2157N 15.8293E

Případné změny si prověřte na webu akce Slade /uk/ v Hradci Králové

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
MUZIKÁLY NARUBY
Zámek Hrádek u Nechanic, Hrádek