Sladký Silvestr v Retro Music Hall Prague.

Akce Praha

Sladký Silvestr v Retro Music Hall Prague.
Zábava, párty
Retro Music Hall, Praha
Další akce ve městě Praha

Sladký Silvestr v Retro Music Hall Prague.

Kdy: 31.12.2016 - sobota
Kde: Retro Music Hall Prague
Kdo: Matamar, Richard Reynolds, Audiorockers, Mejsi, Mio, Lady A, Michael Burian, Bon Finix, TiGi, Lafayette, Matt Raiden, Ergee, Mike Morphine, Hrusha, Pietros, Milan Bílek, Jayyare
Za kolik : 420,- Kč
Start: 21:00

Největší Silvestr s nabroušeným lineupem a velkou atmosférou? To budou oslavy Nového roku v nejoblíbenějším klubu v České republice - Retro Music Hall Prague. Těšit se můžete na osvědčená jména jako Matamar, Richard Reynolds, Audiorockers, Mejsi, či Mio(láček). Největším lákadlem však bude téma našich novoročních oslav.

Už jste někdy oslavili Silvestra v obchodu se sladkostmi? Pokud ne, tak tohle bude Vaše nejlepší poprvé v životě. Celé Retro se na jeden večer ponoří do těch nejsladších lákadel, která si dokážete představit. Tanečnice, barmani, dekorace, hostesky a další a další věci, které budou k nakousnutí. U vstupu dostanete nějaké to cukrátko a mejdan může začít.

Oslnivě sladěná světla, kvalitní zvuk, obří LED obrazovku a další vymoženosti asi nemusíme zmiňovat, na to se do oficiálního klubu Evropy 2 chodí každý víkend. Gradující atmosférou jsme si jistí díky Vaší přítomnosti a stejně přesvědčeni jsme i o tom, že ten nejlepší, největší a nejroztančenější Silvestr bude právě u nás.

Jak na Nový rok, tak po celý rok!

A protože klademe velký akcent na kýč, barvami můžete zářit i Vy :) Navíc je to jediný den v historii Retra, kdy můžete na mejdan dorazit i se svým plyšákem! :) Plyšák nad půl metru si ale bude platit vlastní vstup! :) A pozor, budeme je prohledávat. To kdyby se kreativitě českého návštěvníka rozjela fantazie :)

Těšíme se Vaše Retro

PS: důležitá technická poznámka! :)
Letos bude Silvestr bez předprodeje, takže pokud se budete chtít dostat dovnitř, doporučujeme neotálet s příchodem a ze zkušeností z minulých let jasně vyplývá, že kolem jedenácté je už plno a budete tak muset čekat venku třeba hodinu než se dostanete dovnitř. Za tím účelem budeme startovat již ve 21 hodin a od 21:30 Vás čeká první DJ!

Vstup od 18 let.

Místo konání akce: Retro Music Hall, Francouzská 4, Praha 2, Praha
Datum začátku akce: 31. Prosince 2016 21:00
Datum ukončení akce: 1. Ledna 2017 11:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0745N 14.4378E

Případné změny si prověřte na webu akce Sladký Silvestr v Retro Music Hall Prague.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
FESTIVAL BAMBULE 2024
Galerie Butovice, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
FESTIVAL BAMBULE 2024
Galerie Butovice, Praha