Slaný na talíři - 1. slánský street food festival 2019

Akce Slaný

Slaný na talíři - 1. slánský street food festival 2019
Akce pro děti, Festivaly, Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Slaný

Slaný na talíři - 1. slánský street food festival

Královské město Slaný ve spolupráci s CA Stella Vám přináší 1. Street food festival s názvem Slaný na talíři, který bude plný skvělého jídla ale i zábavy pro dospělé i děti.

Nakouknete jak do kuchyní celého světa tak i do přítomných food frucků, přívěsů nebo stánků, kde pro Vás připravují gastro nadšenci ty nejvybranější i nejroztodivnější delikatesy.

Budete mít možnost ochutnat belgické hranolky, trhané maso, hmyz na talíři, pizzu v kornoutu, smile waffle, quesadillu, šnečí speciality, los churros, krokodýlí maso, rolovanou zmrzlinu, výběrovou kávu, burgry, sangrii s ovocem, štíry, sandwich s kimchi, pakchoy, kubánský sendvič, jallapenos papričky, Tostadas, kuře s gremolatou, uzenou trhanou kachnu, šnečí kaviár, paellu, piva z malých pivovarů, domácí popcorn, tropické ovoce, srílanské speciality, chilli pasty, vegan jídla, cheddar makaronové koule, pizzaburgry, žabí stehýnka, žebra Bull’s EYE,..... bude toho hodně :-) Poslupně Vám budeme jednotlivé účastníky představovat.

Díky mediálnímu partnerovi - rádiu Relax - budete mít možnost o některé z těchto pochoutek soutěžit před konáním food festivalu přímo online, stačí jen poslouchat a vědět :-)

Celý festival bude moderovat oblíbený moderátor rádia Relax Aleš Švarc, který Vám nejen představí jednotlivé účastníky, ale i bude moderovat gastro soutěže....zatím prozradíme jen soutěž v pojídání chilli papriček a oblíbené pití piva na čas.

Zábava bude i pro Vaše ratolesti.

Vstupné je ZDARMA

Sobota 5. října 2019 v 10:00 až 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce