Sněhulák

Akce Plzeň

Sněhulák
Divadlo, kino
Web organizátora:
www.kino-beseda.cz
Další akce ve městě Plzeň

Sněhulák

Přijďte 30. října a 3. listopadu zkouknout novinku Sněhulák a už nikdy nepostavíte sněhuláka s radostí.

Nejúspěšnější autor současné krimi Jo Nesbø, nejsvéráznější románový detektiv Harry Hole a jeden z nejcharismatičtějších herců své generace Michael Fassbender se spojili v adaptaci slavného detektivního thrilleru, jenž spolu s dalšími deseti „Holeovkami“ kraluje žebříčkům nejčtenějších knih současnosti.
Harry Hole je enfant terrible týmu, vyšetřujícího zločiny v norské metropoli. Na jedné straně je to výjimečně dobrý detektiv, jehož netradiční metody skoro vždy vedou k úspěchu, na straně druhé se však jedná o nezodpovědného alkoholika s tolika prohřešky, že je už dál nechtějí přehlížet nejen jeho nadřízení, ale ani jeho přítelkyně Rachel.
Jediné, co stojí mezi ním a pitím, je případ, který by ho přivedl na jiné myšlenky. Ke smůle jedné ženy, která zmizela uprostřed noci ze svého domu a o pár dní později byla nalezena brutálně zavražděná, se Harry právě dočkal. Postavený sněhulák, který na místě činu zůstal jako jediné vodítko, naznačuje, že tenhle pachatel si chce hrát a že si dost možná už párkrát takhle hrál i v minulosti. A že ho to baví čím dál víc a nehodlá s tím přestat.
››› http://bit.ly/_Sněhulák

Místo konání akce: Kino Beseda, Kopeckého sady 13, Plzeň
Vstupenky: http://www.mestanska-beseda.cz/cz/detail.aspx?ID=6231&utm_source=facebook&utm_medium=tlacitko+vstupenky&utm_campaign=snehulak
Datum začátku akce: 30. Října 2017 19:15
Datum ukončení akce: 30. Října 2017 21:15
Pravděpodobné souřadnice: 49.7442N 13.3767E

Případné změny si prověřte na webu akce Sněhulák

Jméno organizátora: Kino Beseda
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub