Snow Film Fest Olomouc 2023

Akce Olomouc

Snow Film Fest Olomouc 2023
Festivaly
Další akce ve městě Olomouc

Snow Film Fest Olomouc 2023

LUŽBA: DUŠE SIBIŘE
Rakousko │ 20 min │ Režie: André Costa Hledání nadýchaného prašanu zavede čtveřici rakouských lyžařů do rozlehlých zasněžených plání Sibiře. Přijíždí do zapadlé osady Lužba uprostřed hor, kde se setkávají se čtyřicetiletým průkopníkem freeridu Antonem Lementěvem. Jeho vzpomínky na pionýrské výpravy na lyžích do místních hor nás zavedou do dob dávno minulých, kdy s přáteli hledali únik z nedalekého špinavého průmyslového města Novokuzněck. Společně s ním se skupina lyžařů vypraví za nejlepším prašanem svého života, ale také nahlédne do hlubin svérázné ruské duše.

SALAŠ: GRUZÍNSKÝ FREERIDE
Česká republika │ 20 min │ Režie: Ondřej Pekárek Zabořit prst do mapy Velkého Kavkazu, koupit stan a kamna, vyrobit expediční sáně a vyrazit vstříc neznámému. O tom je nový film s názvem Salaš od Freerideguides.cz, který vznikl při objevování nové lokality v Gruzii.

LALODGE
Francie │ 10 min │ Režie: Hugo Laugier Jaké zimní disciplíny zvládne freeskier Hugo Laugier? Vtipně pojatý skeč o tom, jak si freeskier Hugo oblékne svůj nejlepší dres a v doprovodu „trenéra“ a pětinásobného olympijského medailisty Martina Fourcada si vyzkouší biatlon, slalom a dokonce hokej! Užijte si deset minut zábavy a netradiční podívané v jednom z dílů seriálu LALODGE.

19:30 - 22:45

Začátek akce: 30.11.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce