Sodoma Gomora

Akce Plzeň

Sodoma Gomora
Koncerty
Další akce ve městě Plzeň

Sodoma Gomora & Loki Lonestar w. Pepe & Falcon

 KDE A KDY? 
V pátek 13. prosince se do hororové atmosféry výjiměčně místo Bílého Medvěda ponoří sklepní prostory Watt Music Clubu.

 CO SE BUDE DÍT? 
Sodoma Gomora tedy Řezník, DeSade a DJ Ill Rick, jsou průkopníci horrorcore rapu v Čechách. Během svého působení vydali řadu alb a videoklipů, kterými šokovali širokou veřejnost, a zároveň nabírali armádu pravověrných fans. Některé "kousky" prosákly dokonce i do massmédií - například když byl Řezník souzen za svůj videoklip, či když ho společnost Mattoni vyřadila z Českého Slavíka za příliš vulgární texty. Svou pozici králů undergroundu potvrzují našlapanou energickou show, se kterou obrážejí kluby po České republice i zahraničí.

V rámci Black Magic Tour se Sodomou francouzský Loki Lonestar se svojí atypickou a unikátní show. Bude to zmatek, propojení hudebních žánrů, a to vše s pořádnou dávkou talentu. Pódium je jeho hřištěm - arénou - ringem a vše je během jeho vystoupení možné. Jeho show může být krásná, zábavná, překvapivá a přesvědčivá - jaká bude tentokrát?

Jako předskokan vystoupí se svojí show raper Pepe aka Prewit 89, jehož doménou je freestyle. Ten vám v autorské části koncertu zahraje první songy z připravovaného alba Kompas, na freestyleovou část si můžete připravit ta nejpikantnější témata a věřte, že Pepe na ně najde rým! Záda mu bude krýt tradiční parťák DJ Falcon, který pro vás také jako produkční připravuje program akcí v Medvědovi i ve Wattu.


➙ Předprodej (GoOut.cz) za 200 Kč + poplatky: http://bit.ly/SG_Loki_Predprodej
➙ Na místě: do 23:00 za 250,-Kč, od 23:00 za 300 Kč
➙ Soutěž o vstupenky: http://bit.ly/SG_Loki_Soutez

Watt Music Club & Bílej Medvěd děkuje všem za sdílení událost a rozeslání pozvánek vašim přátelům!

Začátek akce: 13. 12. 2019 21:00:00
Konec akce: 14. 12. 2019 3:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce