Solity /SWE/

Akce Praha

Solity /SWE/
Akce pro děti, Koncerty
Další akce ve městě Praha

Solity /SWE/ Sonic Halo /CZ/ IRL/ - Thanallian /CZ/

Švédští rockeři Solity se po svém prvním československém velmi úspěšném lednovém turné vracejí do Music Clubu Jižák, aby předvedli svou skvělou rockovou show. Takto našlapanou kapelu u nás neuvidíš často, a i český support slibuje skvělý zážitek, proto neváhej a doraž i ty!

Solity (rock, SWE)

Tato energická švédská partička přiveze na Jižák pořádnou nálož rockové hudby. Propracované melodie, promyšlená dynamika a rytmické beaty nenechají nikoho na židli a najednou si uvědomíte, že stojíte v první řadě před pódiem a zpíváte s charismatickým zpěvákem. Házení hlavou, CrowdSurfing, tanec není problém.
Není to kapela, kde uslyšíte jednu písničku a uděláte si obrázek, musíte vidět celou show a ta vás uchvátí.

Solity is a Swedish groove-rock band where the variation in sound and looks is cleverly calculated not to leave anyone bored. This isn't a band where you hear one song and figure out the rest, this is a band that never stops to surprise you.

With their extremely energetic live shows you must succumb to your wish to dance, headbang or crowd surf, take a turn in the dynamics and there you are screaming your throat out to one of the more mellow songs. The music is groove-rock, packed with different musical influences and filtered through the members goal; to give you something new and fresh.

The very core of the band, the thing that makes the music stand out and change, is the way the members alter in musical backgrounds, influences and looks. If you mix one portion of thrash loving madman, one touch of 80’s arena rocker, a melodic guitar extravagant and a big load of rock’n’roll drummer, you’ve got Solity.

Solity is constantly releasing new material and are frequently seen on the road.

Website: http://www.solity.se/
Facebook: http://www.facebook.com/solitymusic
Twitter: http://twitter.com/solitymusic

Sonic Halo (garage rock, Ostrava)

Sonic Halo - Česko-Irská hudební formace v čele s charismatickým Rowanem Kilduff servíruje naprosto originální směs garage rocku silně líznutého bluesem s punkovým nádechem. Energický říz s tvrdými, ale melodickými rify, silné beaty a přesvědčivý, ze srdce vycházející zpěv vás rozpumpuje a ujistí v tom, že i v dnešní době je pořád možné vytvořit úplně nový sound. Poďme rock´n roll!

www.facebook.com/sonichaloband
www.sonichalo.bandcamp.com
www.bandzone.cz/sonichalo

Thanallian

Mladá melodic metalová kapela ze Zkušeben Praha roste s každým svým vystoupením. Housle a ženský až chorálvý vokál je velmi vydařená kombinace, kterou v tomto žánru moc neuslyšíte a určitě se vám bude líbit!

https://www.facebook.com/Thanallian
http://bandzone.cz/thanallian

Místo konání akce: Music Club JIŽÁK, Matúškova 831/1, Praha
Datum začátku akce: 3. Června 2017 20:00
Datum ukončení akce: 3. Června 2017 23:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0374N 14.5154E

Případné změny si prověřte na webu akce Solity /SWE/ Sonic Halo /CZ/ IRL/ - Thanallian /CZ/

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce