Songs of the Soul - mírový koncert meditativní hudby

Akce Brno

Koncerty
Sono Centrum, Veveří 113, Brno
Další akce ve městě Brno
Podrobnější informace: Vstup zdarma se vstupenkou. Vstupenky dostupné v pokladně Ticketportal, v místě konání nebo na webu.

Tento unikátní hudební projekt několika desítek profesionálních i amaterských hudebníků z Evropy, USA a Velké Británie navazuje na tradici "Mírových koncertů" Sri Chinmoye, pro kterého byla hudba klíčem k vnitřnímu tichu. Podobně jako jeho koncerty, i Songs of the Soul nejsou jen pouhým vnějším představením – je to především vnitřní zážitek sdílený s publikem. Poslech meditativní hudby hrané a zpívané naživo je příležitostí ponořit se na chvíli do světa vnitřní harmonie, radosti a míru.

 

Komponovaný program, v němž se tradiční mantrická podoba meditativních skladeb prolíná s moderními aranžmá, je doplněný videoukázkami původních vystoupení Sri Chinmoye a nabízí neobvyklý hudební i duchovní zážitek.

 

Účinkují: Alap (Švýcarsko), Agnikana's Group (Česká republika), Shamita's Strings (Rakousko), Mandu & Vishuddhi (Rakousko), Ananda (Velká Británie), Paree's International Singers (Evropa, USA), Sahadeva Ensemble (Velká Británie)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce