Sousedské slavnosti ® s Malina Brothers

Akce Ráby

Sousedské slavnosti ® s Malina Brothers
Koncerty, Zábava, párty
Perníková chaloupka official, Ráby
Další akce ve městě Ráby

Sousedské slavnosti ® s Malina Brothers

Přijďte si odpočinout do krásné jarní přírody Perníkového hejtmanství!

MAS Region Kunětická hora (spolek, jehož členy jsou mikroregiony obcí, neziskové organizace a podnikatelé) vás zve k návštěvě ve státní svátek 8. května od 9 do 16.30 hodin.
Sousedské slavnosti jsou příležitostí nejenom k příjemnému setkání sousedů z širokého okolí Kunětické hory, ale také k vzájemnému poznávání historie a současnosti jednotlivých obcí a turistických zajímavostí i certifikovaných výrobců a prodejců regionálních produktů Kraje Pernštejnů a Železnohorského regionu.

Program v areálu Perníkové chaloupky několikrát v průběhu dne obohatí známý humorista a karikaturista Jan Honza Lušovský, poprvé od 10 hodin.

Ozdobou letošního ročníku Sousedských slavností bude koncert skupiny bratrů Malinových - MALINA BROTHERS (od 13 a 15 hodin). Každý, kdo se někdy nachomítl k české folkové, country nebo bluegrassové muzice, nemohl nenarazit na příjmení Malina. Talentovaní muzikanti a sourozenci - banjista Luboš (Druhá Tráva), kytarista Pavel (Žalman a spol.) a houslista Pepa (Monogram) se totiž za několik posledních dekád objevili jako hudebníci či producenti snad na všech důležitých albech tohoto žánru u nás. A není náhodou, že jejich muzikantské kvality využívali nebo využívají interpreti a kapely různých žánrů od Lucie přes Pavla Bobka, Wabiho Daňka, Věru Martinovou nebo Lenku Filipovou. Bylo jen otázkou času, kdy se nakonec bratři sejdou ve společném projektu. A publikum je nadšené!

V areálu Perníkové chaloupky si budete moci vyzkoušet svoji zručnost v perníkářské dílně, projít naučnou stezku regionem se soutěží o bájný opatovický poklad. Kam na Pardubicku s.r.o. připomene rodící se turistický produkt HONZA Z KUNĚTIC.

Na úspěch při minulých ročnících Sousedských slavností naváže REALITNÍ KANCELÁŘ PERNÍKOVÝCH NEMOVITOSTÍ ®, jež nabízí atraktivní bydlení v Perníkovém hejtmanství za zajímavé ceny. A to včetně pozemku, čísla popisného i výpisu z Katastru perníkových nemovitostí ®. Opravdu prozíravým investorům doporučujeme nakoupit v dostatečném množství PARDUBICKÉ ZLATO a ZLATO Z PARDUBIC od Krále perníku.

V Perníkové chaloupce bude otevřeno MUZEUM PERNÍKU s vesničkou PERNÍKOV, PERNÍKÁŘSKÁ DÍLNA JEŽIBABY i Medový ráj s více než tisícem perníků z různých koutů Čech, Moravy a Slezska.

Otevřeno bude samozřejmě také U VŠECH ČERTŮ - útulna a občerstvovna. Gastronomickou specialitou, kterou přinesla ČERVENÁ KARKULKA, jsou Pečení holubi. Samé dobroty připravila i Otesánkova mlsárna.

Pohodovou dopravu po Perníkovém hejtmanství obstará Kunětický expres - výletní vláček pro děti a dospělé. Návštěvníci si budou moci prohlédnout nedaleký státní hrad Kunětická hora, v podhradí u Restaurace pod Kunětickou horou je obora s jeleny, daňky, pštrosy, zubry, ovečkami, kozami a jinými zvířaty...

Přijďte, těšíme se na vás za každého počasí.

Místo konání akce: Perníková chaloupka official, Lovčí zámeček č. p. 38, Ráby
Vstupenky: https://www.pernikova-chaloupka.cz/tema/tema.phtml?id=4983
Datum začátku akce: 8. Května 2017 09:00
Datum ukončení akce: 8. Května 2017 16:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0784N 15.8066E

Případné změny si prověřte na webu akce Sousedské slavnosti ® s Malina Brothers

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice
JELEN- KONCERT SVITAVY
areál před KC Fabrika, Svitavy
HYPNOTIZÉR
Městské Divadlo, Prachatice