Spálovská šestka 2017

Akce Spálov

Spálovská šestka 2017
Sportovní akce
Web organizátora:
www.tjspalov.cz
Další akce ve městě Spálov

Spálovská šestka

TJ Spálov ve spolupráci s místními dobrovolníky Vás zve na sportovně-charitativní akci pod názvem Spálovská šestka do „Pekla“ a zpět. Připravena je pětikilometrová trasa, určena na andělsky klidnou procházku, pro pekelné běžce bude nachystaná trasa na 6 km.

Prezentace a start proběhne v areálu TJ Spálov, kde lze i parkovat. Rovněž je možné využít sociální zázemí a šatny. Decentní občerstvení bude zajištěno po celou dobu závodu. Pozávodní „afterparty“ se uskuteční v hospůdce v místě startu (možnost zakoupit další občerstvení). Dorazte v kostýmu — anděla, čerta, Mikuláše aj. a pomozte nám podtrhnout předvánoční atmosféru! Startovné je dobrovolné, výtěžek bude věnován klubu Zvoneček v Odrách.

Prezentace: 13 až 13.45 hod
Čas startu na 5 km: průběžně po prezentaci
Čas startu na 6 km: ve 14 hodin

Profil trati: pekelný
Povrch trati: 60 % žhavý asfalt a zpev. cesty / 40 % lesní cesty

Svoji účastí na běžeckém závodu závodníci projevují souhlas s tím, že se zúčastňují tohoto závodu na vlastní nebezpečí a jsou si vědomi, že pořadatelé nenesou žádnou odpovědnost za případné zranění a škody vzniklé účastníkům během konání akce závodu či spojené s jejich účastí na závodě. Závod se uskuteční bez ohledu na povětrnostní podmínky. Pouze v případě extrémních podmínek je pořadatel oprávněn odsunout start závodu nebo zrušit závod dle aktuální situace. Závod se řídí pravidly fair-play.

GPS: 49°42'20.802"N, 17°43'2.191"E

T: 774 500 809
spalovska.sestka@gmail.com

Místo konání akce: Spálov, Moravian-Silesian Region, Spálov
Datum začátku akce: 9. Prosince 2017 13:00
Datum ukončení akce: 9. Prosince 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7041N 17.7224E

Případné změny si prověřte na webu akce Spálovská šestka

Jméno organizátora: TJ Spálov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce