Speak-dating 2016

Akce Olomouc

Speak-dating 2016
Jiné akce
Europe Direct Olomouc, Olomouc
Další akce ve městě Olomouc

Speak-dating 2016

Vědecká knihovna v Olomouci a Europe Direct Olomouc pořádají u příležitosti Evropského dne jazyků již druhý ročník akce s názvem Speak-dating.

Krátce, nezvykle a zábavně: procvičit si své jazykové znalosti nebo vyzkoušet zcela nový cizí jazyk cestou z práce nebo z nákupů můžete v Olomouci již podruhé ve čtvrtek 22. září 2016 od 15 do 18 hodin na Horním náměstí.

Během Speak-datingu si může každý sednout na pět až deset minut k učiteli cizího jazyka a popovídat si s ním v jeho řeči nebo se naučit pár frází. Na výběr bude 12 jazyků: angličtina, němčina, španělština, francouzština, italština, ruština, polština, nizozemština, slovenština, maďarština, řečtina a čeština pro cizince.

Milí a profesionální učitelé odmění každého za jeho snahu a kromě toho tři vylosovaní účastníci, kteří si vyzkouší alespoň tři jazyky, získají knižní poukázku.

http://www.vkol.cz/cs/sluzby/nemecka-knihovna/akce/clanek/speak-dating-2016/

Vědecká knihovna v Olomouci I Europe Direct Olomouc I Informační centrum Olomouc I Olomoucký kraj oficiální stránka I STUDENT AGENCY I Goethe-Institut Prag I Council of Europe I Eurocentrum Olomouc I Oxford jazyková škola I Kino Metropol I Oxford Bookshop I Slovanské gymnázium Olomouc I Slovanské gymnázium Olomouc

Místo konání akce: Europe Direct Olomouc, Horní náměstí (podloubí radnice), Olomouc
Datum začátku akce: 22. Září 2016 15:00
Datum ukončení akce: 22. Září 2016 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5939N 17.2501E

Případné změny si prověřte na webu akce Speak-dating 2016
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Burza minerálů
Radniční park, Most