Špindl

Akce Plzeň

Špindl
Kino
Web organizátora:
www.kino-beseda.cz
Další akce ve městě Plzeň

Špindl

Když na hory, tak do Špindlu. Právě sem vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na svou dámskou jízdu. Lyže si vzaly, ale rozhodně to nejsou typy, co vstávají brzy ráno, aby byly na sjezdovce první. V plánu mají především odpočinek se svařákem, zábavu a snad i trochu milostných dobrodružství.
Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v jiskřivém sněhu? Možná. Jisté ale je, že na krkonošských svazích, v bílých stopách a v horských chalupách potkají další účastníky zimních radovánek. Zábavných, svérázných, charismatických anebo prostě podivných. Jak už to na zájezdech bývá.
Všechny pak během týdenního pobytu zavalí lavina erotických a životních lapálií a karambolů. Kalná rána v cizích pokojích s cizími lidmi, ujeté lyže, srážky i pohlední instruktoři. Jak už to na horách bývá. Špindl nabízí ideální zahájení zimní dovolené, tahle komedie totiž nejezdí pomalým pluhem, ale z prudkého svahu šusem.
››› http://bit.ly/_Špindl

Místo konání akce: Kino Beseda, Kopeckého sady 13, Plzeň
Vstupenky: http://www.mestanska-beseda.cz/cz/seating.aspx?ID=9727&utm_source=facebook&utm_medium=tlacitko+vstupenky&utm_campaign=spindl
Datum začátku akce: 10. Ledna 2018 19:15
Datum ukončení akce: 10. Ledna 2018 20:55
Pravděpodobné souřadnice: 49.7442N 13.3767E

Případné změny si prověřte na webu akce Špindl

Jméno organizátora: Kino Beseda
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.