Spolufest 2017

Akce Praha

Spolufest 2017
Festivaly
Central Park Pankrác, Praha
Další akce ve městě Praha

Spolufest 2017

Spolu fest - O propojení mezi námi (festival Svět jednoty - World of Unity)

Together fest - About the connection between us (World of Unity festival - We Are One)

Přijďte se pobavit a zároveň podpořit svou energií rozvoj mezilidských vztahů, na kterých zejména je založeno štěstí nás všech. Pojďme vytvořit na jeden den pozitivní zónu v Praze, nalaďme se na jemnější vnímání našeho světa.

Come to the space of joy and support the development of the human relationships with your energy as they are actually the foundation of happiness for all of us. Let's create a positive zone in Prague for this day together and let's tune in to the finer awarness of the world(s) around us.

Festival s hudební částí, workshopy a také možností si zacvičit jógu. Zdravé jídlo a pohodová atmosféra v Centrálním parku na Pankráci (u Café Na půl cesty).

There's music, workshops and other activities like yoga on the grass. Healthy food and chillout atmosphere at the Pankrác Central Park (next to the café Na půl cesty) welcomes you with an open heart.

Vstupné - dobrovolný příspěvek a mnoho Lásky v srdci pro všechny

Entrance fee: However you feel like to support and with love for all :)

Program se utváří. Účastnící budou postupně uveřejňováni v sekci diskuze k akci festivalu. Pokud máte aktivitu, s kterou byste se rádi účastnili, dejte nám vědět :).

Program content is still in the process. We will let you know about the participants as soon as we know who is in it and If you know about somebody who would like to attend, please let us know :)

See you there! :)

Místo konání akce: Central Park Pankrác, Praha
Datum začátku akce: 24. Června 2017 10:00
Datum ukončení akce: 24. Června 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.05N 14.4333E

Případné změny si prověřte na webu akce Spolufest 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce