Sportovní slavnost Kobeřice 2017

Akce Kobeřice

Sportovní slavnost Kobeřice 2017
Akce pro děti, Sportovní akce, Zábava, párty
Další akce ve městě Kobeřice

Sportovní slavnost Kobeřice 2017

Milí sportovní nadšenci, milovníci kvalitní hudby :-)
SPORTOVNÍ SLAVNOST Kobeřice 2017 se neúprosně blíží... Zde je naše ochutnávka toho, na co se můžete těšit :-)

Začneme opravdu „z ostra“, kdy v pátek 14. 7. 2017 vystoupí kapela NADĚJE, která se zhostí role předkapely našeho headlinera. Tato opavská kapela zažívá obrovský vzestup a velmi často je můžeme slyšet v rádiích, zejména Helax a Kiss.
Letos si u nás poprvé zahraje populární kapela JELEN. Spolupráci s touto kapelou jsme navázali ještě v roce 2016 a kluci se do Kobeřic moc těší! Na podzim loňského roku jim vyšlo nové CD s názvem „Vlčí srdce“ a při této příležitosti jezdí hudební šňůru po celém Česku. Můžete se těšit na spoustu známých hitů jako Magdaléna, Jelen, Co bylo dál?, aj. Samozřejmě zazní i písně z nově vydaného CD, jako například: „Klidná jako voda“.
Koncertem kapely JELEN páteční zábava neskončí, hned po ní nastoupí DJ a bude vás bavit až do brzkých ranních hodin.

V sobotu 15. 7. 2017 jsme si pro vás připravili další hudební lahůdku. Naše pozvání přijal V-DJ KRAVCHUK, který vás rozproudí oldies party včetně hitů 80., 90. let, ale zároveň nabídne i aktuální hudbu. A aby toho nebylo málo, tak společně s tanečními hity budete moci na plátně skrze projekci sledovat originální videoklipy k právě hraným písním!
V sobotu se tedy rozhodně nebudete nudit . „Videotéka“ tady ještě nebyla! Jste zvědaví, jak to bude probíhat? Přijďte se podívat. Těšíme se na vás.

Neděle 16. 7. 2017 se bude již tradičně odehrávat spíše ve sportovním duchu, kdy nebude chybět hlavní fotbalové utkání. Po slosovatelné tombole začne karneval s živou hudbou a stejně jako loni se na podium postaví pan Malchárek se synem Vojtou z Kobeřic. Karnevalem bude udělána pomyslná tečka za 93. ročníkem Sportovní slavnosti.

Kromě výše uvedeného programu se můžete těšit na bohaté občerstvení po celé 3 dny, pro děti bude zajištěn lunapark a další zajímavosti, které pro vás připravujeme .

Na Sportovní slavnost vás všechny srdečně zveme! :-)

Bližší informace o časech akcí či cen vstupného budou průběžně zveřejňovány na našich webových stránkách www.tjsokolkoberice.cz nebo tady na facebooku!

Místo konání akce: TJ Sokol Kobeřice, Topolová 774, Kobeřice
Datum začátku akce: 14. Července 2017 20:00
Datum ukončení akce: 16. Července 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9811N 18.0521E

Případné změny si prověřte na webu akce Sportovní slavnost Kobeřice 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ZDENĚK IZER Vyndavací zas tam dací
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov
Posedlí Dakarem
Dělnický dům, Odry
ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov