SRTG Kolín - Vánoční Mecheche vol.3

Akce Kolín

SRTG Kolín - Vánoční Mecheche vol.3
Zábava, párty
Trojka Restaurant, Kolín
Další akce ve městě Kolín

SRTG Kolín - Vánoční Mecheche vol.3

Rok se s rokem sice ještě nesešel, ale stejně už je nejvyšší čas abychom si zarezervovali datum našeho 3. vánočního mecheche!

Stejně jako v minulých letech jsme se opět rozhodli změnit lokál a tentokrát vás všechny mile rádi přivítáme v restauraci Trojka Restaurant. Od této změny si slibujeme především lepší uspokojení a to po stránce nejen chuťových, ale i mozkových buněk! ;)

Na námi objednaném rautu vás bude čekat hromada dobrot a k pití si budete moci dát jeden celý sud piva (doufáme, že se o něj podělíte i s ostatními). Pokud by vám snad tato naše nabídka nestačila, můžete si samozřejmě doobjednat cokoliv z jídelního lístku či okusit ty nejlepší druhy kořalky.

Zváni jsou všichni Ti, jenž s námi tráví nějaký ten čas v rámci alespoň jednoho tréninku týdně a samozřejmě všichni členové našeho spolku eXtreme Team Kolín z.s..

Vstupné na večírek je pro členy spolku eXtreme Team Kolín z.s. ZDARMA, zatímco pro nečleny to dělá 250,- Kč / os (v ceně je výše zmíněný raut a podíl na sudu piva). Nezapomeňte, že členem našeho spolku se můžete stát na každém čtvrtečním tréninku v Sokolovně za členský poplatek 100,- Kč / rok.

Byli bychom opravdu moc rádi, kdybyste dorazili v co hojnějším počtu! Věříme, že tento večer se zapíše mezi ty tzv. nezapomenutelné (ostatně přesně takové byly oba dva předešlé večírky). :)

Těšíme se na vás!

Váš trenérský tým: Michal Pokorný, Martin Turek a Michal Thor Gono

AROO!

Místo konání akce: Trojka Restaurant, Polepská 667, Kolín
Datum začátku akce: 10. Prosince 2016 18:00
Datum ukončení akce: 11. Prosince 2016 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0182N 15.2079E

Případné změny si prověřte na webu akce SRTG Kolín - Vánoční Mecheche vol.3

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce