Stalingrad 2017

Akce Milovice

Stalingrad 2017
Jiné akce
Milovice, Středočeský kraj, Milovice
Další akce ve městě Milovice

Stalingrad 2017

Tradiční Milovická airsoftová "takřka " dobová akce . Letos již po 17té :-)

Znovu se jedná se o akci která je připomínkou na nejznámější bitvu 2 světové války.
Nejedná se sice o přesnou rekonstrukci této bitvy , ale spíš o takové to "šlo okolo " . Ale to neznamená že zde budou běhat borci v hypermoderních uniformách s "paprskomety" a "němce " od "rusa" poznáte podle barvy pásků na rukávech . Holt nejsme dostatečně "modní " , ale zase nebudete mít fotky jak u cedule "mrtvoliště němci " stojí "válečník " ve vz 95 s ověšenou G 36 a přilbou na "skejt".

Sraz ... nádraží Milovice do 9 hod. ráno . Po 9té hodině hromadný odjezd na bojiště . Předpokládaný konec 16.30. Většinou se končí když se více stmívá .

Ústroj němci ... cokoli německého druhoválečného ( i repliky samosebou) ve velké nouzi bundeswehr Ale tak aby to vypadalo dostatečně dobově . Takže žádné klobouky a taktické vesty atd.

Ústroj rusové ... cokoli druhoválečného sovětského , cokoliv zeleného co se alespon z dálky podobá na rusa. Vatáky , tělogrejky , Vz 85 , beranice , kulaté přilby alá plecháče ČSLA .

Inspirace je na internetu i v literatuře kupa a je čas dát něco do kupy , poshánět , popůjčovat .Postupně se akce stává dobovější a stylovější takže letos zase omezíme počet naprosto nedobových "hadráků" . ( zbraně nehrotíme ale kolimátory , lasery , baterky , bubny a mega optky se sem fakt nehodí )
V lonském roce již ústrojová úroven byla slušná a letos bude ještě lepší neb i my jedem v kompletní druhoválečné ústroji .


Jinak každý z dobovým vozidlem je vítán. Stejně jako fotografové žádné poplatky neplatí.

Registrace bude znovu přez email viperakce@seznam.cz

Vstupné ...
rusové a němci ... dobová ústroj na úrovni KVH na zimu 1942/43 ... platba přez účet do konce prosince ... 100 kč na místě 200kč

Němci i rusové nedoboví ale ucházející ... platba přez účet do prosince ... 150kč , 250 kč na místě

Účastníci nedoboví kteří se na dobovou ústroj naprosto vykašlali a přijedou ve woodlandech , 95kách atd .... na místě 400kč .

Odpověd na otázku proč změny v placení registrace ... protože podle toho poznáme poměry jednotlivých stran a můžeme řádně připravit scénář na počet osob co se registrovali předem. Jinak při platbě na účet se cena oproti minulým ročníkům již v lonskm roce změnila - je menší.

Místo konání akce: Milovice, Středočeský kraj, Milovice
Datum začátku akce: 7. Ledna 2017 09:00
Datum ukončení akce: 7. Ledna 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2333N 14.9E

Případné změny si prověřte na webu akce Stalingrad 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy