STAY ZMRD PARTY vol #5

Akce Praha

STAY ZMRD PARTY vol #5
Zábava, párty
Storm Club Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

STAY ZMRD PARTY vol #5

Zmrdi všech zemí, spojte se! A ideálně na STAY ZMRD PÁRTY volume do tolika neumíš počítat, která se k nelibosti všech slušných lidí odehraje 25.11. v klubu Storm.

Vystoupí ti nejlepší nejhorší umělci, že svých terárií přilezou nejpodivnější ještěři a k tomu takový to tradiční kombo kalo+hulo+čuro+kako+koko+čoko feat. mrdáníčko.

Na cirkulárku zahraje kreativní důchodce Milan Buričin, ticho se rozhodně nebudu valit z repráků během vystoupení DJskýho stávkokaza Štěpána Turka, kterej se mezitím stal ženou jménem Olivie (cover od jmenovkyně Žižkový nebude) a přímo z hlubin Ostravska se s krumpáčem prokutá málem vyvolený Emil Zajac se svejma neštěstíčkama. K těmhle mlokům se ještě přidá nějakej čtvrtej do party, kterýho odtajníme až uznáme za vhodný.

Pochopitelně bude i oblíbená kriplotéka plná toho největšího hudebního obskuru, o kterou se postarají Vegy a. k. a. DJ TRANĎÁK a Feri a. k. a. DJ TEN ČERNEJ Z FACEBOOKU a Čonin a. k. a. DJ TEPLICKEJ TEPLOKREVNÍK.

Tématem letošní párty je sovětská spodina, protože přesně za tu nás považuje ve své anál-líže uznávaný pornopolitolog Patrik Jakl známý též jako "na Jakuba Jandu dobrý".
Takže koukejte dorazit v echtovním slovanským kroji složeným z teplákovy Adidas, bílejch mokasín, zlatejch řetězů a bekovek nebo prostě jinej model, co vypadá jak lobotom Serjoža ze sídláku v Novokuzněcku. Nejlepší kostým bude po zásluze potrestán.

Tombola bohužel bude.

Tak koukej pobodat matku s babičkou a na https://goout.cz/cs/party/stay-zmrd-party-vol-5/ si kup lístek!

Místo konání akce: Storm Club Prague, Tachovské náměstí 5, Praha
Vstupenky: https://goout.cz/cs/party/stay-zmrd-party-vol-5/ptqhb/
Datum začátku akce: 25. Listopadu 2016 19:00
Datum ukončení akce: 26. Listopadu 2016 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0877N 14.4535E

Případné změny si prověřte na webu akce STAY ZMRD PARTY vol #5

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Velký sál KDK, Kopřivnice