Strhni nálepku!

Akce Brno

Strhni nálepku!
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

Strhni nálepku!

Zažili jste někdy opravdovou depresi a vaše okolí vás nechápalo? S nechápavým pohledem, který říkal, ať se proberete a neblázníte?
Setkali jste se někdy s předsudky v souvislosti s duševní poruchou či onemocněním?
Také vás někdy složí náročné pracovní/zkouškové období, i když jste přesvědčeni, že pro své duševní zdraví děláte vše, tak jak máte?

To a mnohé další budeme řešit v rámci popularizační akce "Strhni nálepku!" zaměřenou na duševní zdraví a destigmatizaci duševních onemocnění.

Daná témata budeme probírat s:
1) člověkem, který trpí duševní poruchou (pod palcem Psychobraní)
2) odborníky z Masarykovy univerzity (prof. PhDr. Zbyněk Vybíral, PhD., PhDr. Miroslav Světlák, PhD.)
3) lidmi a organizacemi, kteří se snaží strhnout nálepky s předsudky a pomáhají svému okolí s destigmatizací a péčí o duševní zdraví(MUNI, EFPSA v rámci kampaně Mind the Mind , IFMSA s výstavou Příběhy bláznovství, Projekt Spolu, Café Práh, Národní Ústav Duševního Zdraví)

V rámci akce bude k vidění také destigmatizační výstava Příběhy bláznovství přibližující 9 vybraných diagnóz, která se po úspěšném putování po republice vrací zpátky domů , do Brna. Autorkami jsou Zuzka Špačková, Terka Ondráčková a Kája Kryštofová, členky našeho partnera IFMSA CZ - pobočky Brno.

Vstup na akci je zdarma, je však nutná registrace, kterou spustíme 15.2. v 15:00. Odkaz na registrační formulář bude zde, takže sledujte příspěvky na této události

Místo konání akce: Univerzitní kino Scala, Moravské náměstí 3, Brno
Datum začátku akce: 8. Března 2018 15:00
Datum ukončení akce: 8. Března 2018 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1974N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce Strhni nálepku!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce