SURF CURSE (US)

Akce Praha

SURF CURSE (US)
Koncerty
Další akce ve městě Praha

SURF CURSE (US) na Štvanici

\\ NA SCÉNU presents //
Kytara, bicí, dva zpěvy. To je všechno, z čeho se skládají dvoučlenní Surf Curse, kteří si v rámci evropské tour udělají zastávku i v Praze a 7. června zahrají ve streetové části areálu skateparku Štvanice. Předskakovat jim bude pražská kalifornie, Radikální Karaoke v podobě Lazer Vikinga.

Skate or die.

\\ SURF CURSE // USA
Mají za sebou vystoupení na festivalech Beach Goth nebo Coachella, kde jejich muziku mohly slyšet uši bezmála z celého světa. Poslední album Nothing Yet (leden 2017) se od začátku do konce veze na vlně sympatického rytmického surf-rocku. Samotný první song Christine F zní jako předehra k něčemu opravdu kvalitnímu. Sami Surf Curse říkají, že jejich tvorba byla vždy hodně inspirována filmovými soundtracky a to neustále potvrzují.

Ve zdánlivé jednoduchosti jejich písní lze nalézt spoustu emocí, obrovskou energii, i smysluplné texty, které vás nechají stát s hlavou plnou otázek.
Kapelu Nick Rattigan a Jacob Rubeck založili před pěti lety v Nevadě, inspiraci jim nicméně poskytla DIY scéna, točící se okolo klubu The Smell v Los Angeles. Kalfiornie znova v Čechách, tak si to nenech ujít.

\\ Lazer Viking //
Nejvýstřednější a nejsebestřednější z pražských alternativců. Jeden ze stavebních kamenů české alternativní scény a jeho one man show, která zaručeně nenechá nikoho stát na místě.

Jako Lazer Viking má zatím na kontě dvě alba. Flesh Cadillac se Sabrehartem, které vyšlo na podzim loňského roku a Radical Karaoke, bláznivou věc, která na Štvanici zazní. Album plný tygrovanejch slipáčů, wrestlingovejch masek, flitrů, glitrů, žvejkaček, rozhejbanejch boků, osmdesátkovejch hororů a strašnou spoustou pizzy. chytlavost. Z Jakuba Kaifosze alias Lazer Vikinga čpí neuvěřitelná energie, chvíli je svůdný, chvíli zámerně trapný a pak zas a znova energický.
Tohle je Bubblegum pop.


https://surfcurse.bandcamp.com/
https://lazerviking.bandcamp.com/

PŘEDPRODEJ ->> 170,- Kč
NA MÍSTĚ -->> 200,- Kč

Místo konání akce: Skatepark Štvanice, Ostrov Štvanice, Praha
Datum začátku akce: 7. Června 2017 19:00
Datum ukončení akce: 7. Června 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0961N 14.441E

Případné změny si prověřte na webu akce SURF CURSE (US) na Štvanici

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce