Světový den diabetu 2017 Praha

Akce Praha

Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.ifmsa.cz
Další akce ve městě Praha

Světový den diabetu 2017 Praha

Srdečně Vás zveme na Světový den diabetu, který se letos uskuteční 16.11 od 10:00-20:00 v obchodním centru Galerie Harfa.

Již od roku 1991 si každoročně 14. listopadu po celém světě připomínáme Světový den diabetu (World Diabetes Day) vyhlašovaný Světovou zdravotnickou organizací (WHO) a Mezinárodní diabetickou federací.
16. listopadu 2017 se k této akci připojí i studenti medicíny lékařských fakult v Praze, kteří pod hlavičkou studentské neziskové organizace IFMSA CZ organizují osvětovou akci pro veřejnost v OC Harfa Praha. Akce je podporována Světovou zdravotnickou organizací.

Připravujeme pro Vás několik stanovišť, jejichž cílem bude Vás informovat o prevenci, diagnostice, komplikacích a léčbě onemocnění diabetes mellitus neboli cukrovce. Tým vyškolených mediků Vám zdarma změří tlak, procento tuku v těle, obvod pasu, spočítají také různé indexy obezity (např. BMI) nebo popíší základní principy terapie diabetu. Další stanoviště jsme zaměřili na problematiku kouření, naučíme Vás také základy první pomoci. Dozvíte se něco o zubní hygieně, zdravém stravování a fyzioterapeuti vám poradí jednoduché cviky. I na děti myslíme a máme pro ně připravené ošetření plyšověho medvěda zábavnou formou.
Letošním tématem je gestační diabetes (těhotenská cukrovka) a proto nebude chybět ani stanoviště, kde se budete mít možnost dozvědět co to je, jak se to pozná a co se s tím dá dělat.

Těšíme se na Vás!




Místo konání akce: Galerie Harfa (oficiální stránky), Českomoravská 2420/15a, Praha
Datum začátku akce: 16. Listopadu 2017 10:00
Datum ukončení akce: 16. Listopadu 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1037N 14.4908E

Případné změny si prověřte na webu akce Světový den diabetu 2017 Praha

Jméno organizátora: Světový den diabetu
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce