Světový den zdraví Praha 2018

Akce Praha

Světový den zdraví Praha 2018
Jiné akce
Web organizátora:
ifmsa.cz/
Další akce ve městě Praha

Světový den zdraví Praha 2018

Srdečně Vás zveme na Světový den zdraví, který se letos uskuteční 11.4 od 10:00-20:00 v obchodním centru Galerie Harfa.

Návštěvníkům nabídneme změření tlaku, tuku a BMI. Dále se dozvědí o možnostech jak přestat s kouřením, naučí se základy první pomoci a resuscitace. Připravené bude nutriční poradenství, jednoduché cviky od našich fyzioterapeutů a dozvíte jak si správně čistit zuby s Curaprox. Součástí bude i nezisková organizace Loono, kde si budete moci sáhnout na #prsakoule a naučit se jak odhalit rakovinu prsu a varlat včas. A pro nejmenší máme již tradičně připravené stanoviště, kde si budou moci zahrát na doktory v Nemocnici pro medvídky. K letošnímu tématu máme připravené stanoviště, kde se dozvíte základní informace o možnostech preventivních prohlídek a vyšetření u doktorů, která jsou zdarma a která mohou pomoci odhalit různé nemoci včas.

Pozvěte kamarády, sourozence a blízké a spolu s nimi věnujte pár minut zdraví!!

V rámci Světového dne zdraví (WHD), který se každoročně slaví v den výročí založení Světové zdravotnické organizace (WHO) 7. dubna již od roku 1948, se konají po celém světě různé aktivity, jejichž společným cílem je upozornit na důležitost prevence a globálního zdraví. Tématem roku 2018 je zdraví pro všechny.

Akci pořádají studenti všech tří pražských lékařských fakult pod záštitou mezinárodní neziskové organizace IFMSA CZ . Akce bude podporovaná Světovou zdravotnickou organizací.

Těšíme se na Vás!


-----------------------------------------------------------------------------------------
English:

We cordially invite you to the World Health Day, which will take place this year on 11th of April from 10:00 to 20:00 at the Galerie Harfa shopping centre.

We offer visitors a measurement of pressure, fat and BMI. They will learn about how to stop smoking, learn the basics of first aid and resuscitation. Nutritional counseling, simple exercises from our physiotherapists will be prepared and you will learn how to clean your teeth with Curaprox. The non-profit organization Loono will also be part of where you will be able to reach #prsakoule and learn how to reveal breast and testicular cance. And for the smallest we have a traditionally prepared stand where they can play for doctors at the teddy bear hospital. For this year´s topic, we have prepared stands where you will learn basic information about preventive examinations and examinations at doctors that are free of charge and can help to detect various diseases in time.

Invite your friends, siblings and loved ones and spend a couple of minutes to check your health.

As part of World Health Day (WHD), celebrated annually on the anniversary of the World Health Organization (WHO) on April 7 since 1948, various activities have been held around the world, with the common goal of highlighting the importance of prevention and global health . The theme of 2018 is universal health coverage.

The event is organized by students from all three Prague medical faculties under the auspices of the international non-profit organization IFMSA CZ. The event will be supported by the World Health Organization.

We look forward to you!

Místo konání akce: Galerie Harfa (oficiální stránky), Českomoravská 2420/15a, Praha
Datum začátku akce: 11. Dubna 2018 10:00
Datum ukončení akce: 11. Dubna 2018 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1037N 14.4908E

Případné změny si prověřte na webu akce Světový den zdraví Praha 2018

Jméno organizátora: Světový den zdraví
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Burza minerálů
Radniční park, Most
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem