Sweetsen Fest 2018

Akce Frýdek-Místek

Festivaly
Další akce ve městě Frýdek-Místek

Sweetsen Fest 2018

Sweetsen fest 2018? To bude 15 let, 10 scén, 5 dnů, 3 Andělé a 1 přehrada! Festival Sweetsen fest, který letos oslaví patnáct let, bude v mnoha ohledech výjimečný. Jedna z největších beneficí v kraji letos proběhne poprvé v historii na deseti scénách a v pěti dnech. Mimořádný zážitek nás čeká i během slavnostního zahájení na přehradě Olešná 20. června, jehož součástí budou mimo jiné i tři čerství frýdecko-místečtí držitele Ceny Anděl.

Jedinečná přehlídka bude zahájena neopakovatelným koncertem na přehradě Olešná. Půjde nejen o zahájení festivalu Sweetsen fest, ale i symbolické znovuotevření celému městu Frýdek-Místek přiléhající rekreační oblasti. Nově napuštěná přehrada i její okolí totiž prošly v minulých letech náročnou a nákladnou revitalizací, která i bez festivalu nabízí nepřeberné množství volnočasových aktivit. Koncert tak symbolicky otevře nejen přehlídku, ale i přehradu samotnou a její první sezónu v nové etapě existence.

Speciálně pro zahájení akce vznikne v areálu přehrady i na samotné hladině hudební scéna, která bude nejen nejrozsáhlejší, ale zcela jistě i nejefektnější, co se diváckého zážitku týče. Program zajistí v několikahodinovém pásmu frýdecko-místecký Big BLAST Band s celou řadou věhlasných i oceňovaných hostů. Čekají nás hudební spojení, které diváci neměli a pravděpodobně už nikdy jindy asi nebudou mít možnost slyšet. Součástí programu budou např. i David Stypka, Mirai Navrátil a Marian Friedl, čerství držitelé Ceny Anděl.

V další dny se Sweetsen Fest stěhuje do dalších míst ve Frýdku-Místku. Program najdete na webu www.sweetsen.cz  a na www.facebook.com/sweetsenfest

Vstup je již tradičně zdarma.

Sweetsen fest pořádá ve spolupráci se Statutárním městem Frýdek-Místek a pod záštitou primátora Michala Pobuckého spolek Pod Svícnem, KulturaFM, hudební klub Stoun a řada dalších organizací i jednotlivců.

Frýdek-Místek sobě!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
OPAVA SLAVÍ FEST 800
Stříbrné Jezero, Opava
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Kamenité Čas Rock Fest 2024
Areál Kamenité, Vyšní Lhoty