TANGO QUARTETTO RE CAMPO

Akce Velké Meziříčí

TANGO QUARTETTO RE CAMPO
Koncerty
Další akce ve městě Velké Meziříčí

TANGO QUARTETTO RE CAMPO

Petr Zámečník - akordeon, Pavlína Zámečníková - flétna, Pavla Jahodová - violoncello, Lukáš Krejčí - perkuse, David Lang a Veronika Dobiášová - tanec. Pěvecký host v jednání.

Brněnská hudebně - taneční formace působící od roku 2006. Soubor se specializuje na argentinské tango. Mimo tanečních a koncertních standardů zařazuje do repertoáru rovněž méně známé kusy od Astory Piazzolly a dalších jihoameričanů v neotřelém aranžmá rytmicky pregnantní a zároveň melancholické hudby na pomezí tanga, jazzových inspirací a improvizace a nechybí ani autorská tvorba vedoucího souboru Petra Zámečníka.

Ansámbl má na svém kontě desítky vystoupení na koncertech a festivalech u nás a v zahraničí (Volkstheater Wien, Mezinárodní hudební festival Dvořákova Olomouc, Bystřické zámecké slavnosti, Silvestr v opeře, minikoncertech Filharmonie Brno, brněnském festivalu Léto na Staré radnici, aj.). Kvarteto obohacuje svůj program autorskými skladbami Petra Zámečníka v novém současném stylu Moravia Tango, ve kterém se mísí tango s moravskými a italskými melodiemi, soudobou hudbou a improvizacemi. Kvůli tradičnímu spojení tohoto hudebního stylu s tancem a zpěvěm bývají jejich hosty taneční páry se specializací na argentinské tango a příležitostně také zpěvačka Klára Šmahelová.

Vstupné: 200 /150 Kč (děti, studenti, senioři)

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov
VLASTA REDL & KAPELA
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Divadlo Pasáž, Třebíč