Tání ledů 2018

Akce Nový Jičín

Tání ledů 2018
Jiné akce
Web organizátora:
www.dlanzivotu.cz/
Další akce ve městě Nový Jičín

Tání ledů 2018

Milá děvčata,
vás všechny které se chcete spolu s námi vydat na cestu hledání svobody srdce, zveme již na 28. ročník

TÁNÍ LEDŮ v našich srdcích

Nechme roztát všechny ledy v nás, aby nám žádná ledová kostka v srdci nikdy nezabránila ve svobodném rozhodnutí se pro Dobro bez ohledu na „strašáka“, který se nám staví do cesty.

Pokud máte odvahu a chuť k této dobrodružné cestě, sejdeme se v sobotu 14.4 2018 na parkovišti vedle autobusového nádraží v Novém Jičíně. Budeme Vás očekávat od 7:30 do 8:05 hod. Odtud se postupně přesuneme do kostela v Lichnově, kde začneme v 9:00 hod. společnou modlitbou.

Další společný program bude pokračovat za každého počasí v přírodě, kde se budeme učit překonávat nečekané situace, snažit se o pokojné řešení problémů, které nás potkají a přitom více myslet na ty kolem a až potom na sebe.

Vezměte si proto s sebou všechno, o čem se domníváte, že je užitečné mít, když jste odkázány samy na sebe a zároveň byste chtěly být oporou ostatním. Nezapomeňte na vhodné teplé oblečení (i do deště), náhradní oblečení (na převlečení v cíli), dobré boty, pláštěnku, hrníček a termosku s čajem, svačinku.

Zveme mezi nás děvčata do 18 let a budeme také vděčni za všechny chlapce, kteří by nám chtěli pomoci se zajištěním na trasách. Pro nejmenší děti (děvčata a chlapce od 0 do 7 let věku) v doprovodu rodičů je připraven příběh na trase, která vede po krásné lesní cestě v přírodě. Do Nového Jičína se vrátíme kolem 18 h, příp. podle potřeby po domluvě i dříve.

Přejeme pokoj a radost v srdci. Na setkání s Vámi se těší Míša (za OPS Dlaň životu) a Honza Glogar (za Junák - český skaut, z. s.).

Kdyby se našlo otevřené srdce ochotné jakkoliv nám s Táním ledů pomoci, volejte na číslo 605 271 590, stejně tak v případě jakýkoliv jiných dotazů. Velký dík za každý kousek ochoty pomoci.

Místo konání akce: Okres Nový Jičín, Nový Jičín
Datum začátku akce: 14. Dubna 2018 07:30
Datum ukončení akce: 14. Dubna 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5953N 18.0103E

Případné změny si prověřte na webu akce Tání ledů 2018

Jméno organizátora: Dlaň životu
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce