Thajsko

Akce Olomouc

Thajsko
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.vkol.cz
Další akce ve městě Olomouc

Thajsko

Cestovatelská přednáška Barbory Pečeňové.

Na co každý naletí v Bangkoku a jak z toho vybruslit? Čekám romantiku a stejně to skončí komickým průšvihem? Bez okouzlujících i extrémních zážitků si už neumím představit žádné cestování na vlastní pěst. Povím vám pár veselých historek, něco o životě místních i s jakými náklady počítat. Ukážu fotky nádherného okolí Krabi a vystřídáme kolo, slona, loď i motorku.

Na akci je nutné se přihlásit!!! Přihlašovací formulář naleznete zde: https://www.vkol.cz/kalendar-akci-prihlaska.php?akce=thajsko

Barbora Pečeňová. Její vášní je cestování, překonávání svých limitů a sbírání pestrých zážitků. Někteří ji znáte z cestovatelských projekcí nebo festivalů Kolem Světa, Nadivoko či Slow travel. Na přednáškách komickou formou povídá o zážitcích z cest, kdy trénuje odvahu, hecování se i zvládání cestovatelských průšvihů. Proběhlo už přes 40 repríz, díky kterým poznává Česko přes kavárny, kina, univerzity i lázně. Má za sebou procestovaných 33 zemí. Vyráží letadlem, stopem i na koloběžce. Píše o tom na blogu a Facebook s názvem Historky z cest. Bára v Brně pracuje jako lektorka v GrowJOB institute a v rámci projektu Konec prokrastinace. Organizuje prestižní konference Leadership Praha a Konference Leadership Brno 2017, kterou zároveň moderuje.

Místo konání akce: Vědecká knihovna v Olomouci, Bezručova 659/2, Olomouc
Datum začátku akce: 11. Října 2017 17:00
Datum ukončení akce: 11. Října 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5939N 17.2471E

Případné změny si prověřte na webu akce Thajsko

Jméno organizátora: Vědecká knihovna v Olomouci
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce