THE BACKWARDS - Beatles revival: „Solo Years“

Akce Hodonín

THE BACKWARDS - Beatles revival: „Solo Years“
Koncerty
Další akce ve městě Hodonín

THE BACKWARDS - Beatles revival: „Solo Years“

Kapela THE BACKWARDS se ve svém vystoupení představí s novým projektem BEATLES – SOLO YEARS. Na koncertu zazní kromě největších hitů slavné kapely průřez nejznámější songy jednotlivých členů kapely Beatles, které vznikly po rozpadu legendárního bandu.
Strhující výlet do hudební minulosti plné nezapomenutelných hitů pro několik generací fanoušků Beatles čeká na všechny návštěvníky koncertů kapely The Backwards.

The Backwards nemají pouze dokonale vypracovaný zvuk, ale dbají také na image, stage look, souhru a produkci. Pro znalce a muzikanty je také nesmírně přitažlivý fakt, že kapela pro co nejvěrnější zvuk používá stejnou hudební aparaturu a modely hudebních nástrojů kvalitních značek jako Vox, Rickenbacker, Gretsch, Höfner, Ludwig atd.

Složení kapely:
John Lennon – Dalibor Štroncer Paul McCartney – Miroslav Džunko George Harrison – František Suchanský Ringo Starr – Daniel Škorvaga

Vstupné: 390 Kč / 350 Kč / 310 Kč
Předprodej vstupenek od 6. 8. 2018 pokladna Domu kultury Horní Valy, Kino Svět Hodonín, Info centrum města Hodonín nebo online prostřednictvím tlačítka rezervovat.

19.00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce