The Best of QUEEN aneb PRAGUE QUEEN

Akce Zlín

Koncerty
Další akce ve městě Zlín

The Best of QUEEN aneb PRAGUE QUEEN

Prague Queen je skupina interpretující nejslavnější hity skupiny Queen. Skládá se z profesionálních muzikantů a hudebníků, kteří pravidelně doprovázejí ikony české i zahraniční scény.
Vystoupí: BÁRA BASIKOVÁ, VÁCLAV NOID BÁRTA, JAROSLAV BŘESKÝ, PAVLÍNA SENIC, DAVID ULIČNÍK a JANA FERIOVA alias KARYA. Večerem provede skvělý moderátor a bavič Vláďa Hron. Frontmanem skupiny je Jaroslav Břeský, jenž se svým i imagí stylizuje do Freddieho Mercuryho. Koncert s autentickou produkcí a hudební performancí tak posluchače tak vtáhne do doby, v níž skupina Queen ovládala stadiony po celém světě. V letech 2016 a 2017 se skupina představila divákům na halovém turné České hvězdy zpívají Queen, na němž kromě Jaroslava Břeského vystoupili i Kamil Střihavka, David Kraus, David Uličník nebo Vladimír Hron. Vedle České republiky se Prague Queen představila i v dalších zemích. Například v roce 2018 odehrála dva koncerty v indickém Bombaji, přičemž první z koncertů uvedl bratranec Freddieho Mercuryho Jehangir Bulsara. Prague Queen úzce spolupracuje i s bývalým asistentem Freddieho Mercuryho, kterým je pan Peter Freestone. Členové skupiny Prague Queen Jaroslav Břeský – zpěv Stanislav Jelínek – kytary, zpěv Jiří Jirsa – bicí, zpěv František Raba – basová kytara Martin Otruba – klávesy, zpěv

Profesionální hudební ztvárnění a podobná barva hlasu Vás přesune do doby, kdy skupina Queen ovládala velké davy na vyprodaných stadionech po celém světě. Ať už ve Wembley nebo na nezapomenutelném Nepstadionu v Budapešti.

Čas konání: 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín