The Most RALLY #1

Akce Most

The Most RALLY #1
Auto Moto
Autodrom Most, Most
Další akce ve městě Most

The Most RALLY #1

The Most RALLY #1 se pojede opět jako exhibiční závod v areálu mosteckého autodromu při využití velkého i malého závodního okruhu.

Diváci uvidí opět napínavé souboje špičkových tuzemských rallyových posádek, bonusem je navíc bezplatný vstup do areálu autodromu. Soutěž zahrnuje dvě rychlostní zkoušky s asfaltovým i šotolinovým povrchem, každou z nich posádky absolvují dvakrát.

Z hlediska bezpečnosti má mostecká rally proti tratím v otevřeném terénu obrovskou výhodu. Obě trasy rychlostních zkoušek vedou po dráze a obslužných komunikacích uzavřeného okruhu. Diváci sledují závod ve vyhrazených zónách. Pořadatelé tak eliminovali možný střet s vozem, který například po smyku vylétne mimo trať.

V den závodu budou připraveny v areálu autodromu atrakce pro děti, například skákací race zóna, dětské hřiště či soutěže. Chybět nebude ani adrenalinová show a možnost vstupu do servisní zóny závodníků.

Zájemci si mohou zakoupit také VIP vstupenku, která opravňuje k celodennímu vstupu do areálu autodromu a čerpání následujících služeb:

VIP parkoviště v blízkosti VIP zázemí
VIP zázemí s výhledem na jednu rychlostní zkoušku závodu
komentovaná prohlídka speciálu evropského šampionátu okruhových tahačů
paddock tour
upomínkový dárek

Místo konání akce: Autodrom Most, Tvrzova 5, Most
Datum začátku akce: 29. Října 2016 08:00
Datum ukončení akce: 29. Října 2016 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.5198N 13.6089E

Případné změny si prověřte na webu akce The Most RALLY #1

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce