The Qemists (UK) koncert

Akce Praha

The Qemists (UK) koncert
Koncerty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

The Qemists (UK) / Praha - Rock for People Concerts

Svůj neodolatelný hudební koktejl přijedou naservírovat britští The Qemists! A radovat se opět mohou hudební fanoušci v Brně i v Praze. Kapela totiž vystoupí hned dvakrát: v sobotu 12. listopadu v brněnské Flédě –> (event: https://www.facebook.com/events/1689465468037652/ ) a o den později, v neděli 13. listopadu to rozjede v pražském klubu Roxy.

„The Qemists letos na Rock for People předvedli strhující show, nabitou neskutečnou energií. Svým zápalem a živelností pohltili každého, kdo se přiblížil na doslech. Jsme rádi, že je můžeme přivézt znovu a jsme zvědaví, jak jejich výbušná show zarezonuje v komornějším klubovém prostředí,“ líčí Michal Thomes z pořádající agentury Ameba Production.

Základem kouzelné formule The Qemists je živelný mix drum'n'bassu, dubstepu a rocku, který při koncertech umocňují ještě živé bubny, masivní samply a klasické kytary. V minulosti například spolupracovali s Enter Shikari na hitu Take It Back, se kterými se letos vydali na tour, a to již podruhé. Na začátku března vydali nové, v pořadí třetí, studiové album Warrior Sound, a to po 6 letech od předchozí úspěšné desky Spirit in the System.

Vstupenky na oba koncerty jsou v prodeji v síti GoOut.cz za cenu 490 Kč. Více informací na www.rockforpeople.cz.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/the-qemists/inq/
Datum začátku akce: 13. Listopadu 2016 20:00
Datum ukončení akce: 13. Listopadu 2016 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0906N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce The Qemists (UK) / Praha - Rock for People Concerts

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce