The scandal show 2024

Akce Ostrava

The scandal show 2024
Zábava, párty
Další akce ve městě Ostrava

The scandal show 2024

Zažijte večer plný vášně, kde tanec, herectví a umělecká smyslnost splynou v neopakovatelný zážitek! Už brzy se na scéně představí nejvyžadovanější akce pro dámy, a to velkolepá THE SCANDAL SHOW! Tato show vás zavede do světa, kde se pánský striptýz stává uměním, při které se budete unášet charismatem, šarmem a talentem účinkujícím po dobu celého večera. Za výjimečným večerem stojí srdce agentury Scandal Agency, která dbá na každý detail pro štěstí každé ženy. Úchvatnou choreografii a režii představení vytvořil nadaný Mark Topol z Mallorky, jeho umění zazáří i na pódiu v roli účinkujícího.

Přijďte v nejlepších outfitech a připravte se na večer plný sexapealu, kde se vášnivý tanec a hluboká mužská krása utkají v neopakovatelném divadelním představení. Z výšky pódia vám zablýsknou půvabná mužská těla, která jsou jen a jen vaše!

Celým večerem vás bude provázet energický moderátor Peter Obert, který dodá této akci ještě více chtíče. Bez ohledu na váš partnerský status – zda jste zadané, vdané, rozvedené, svobodné nebo právě před velkým dnem D, THE SCANDAL SHOW je stvořená pro všechny, kdo milují spojení mužské krásy, pohybu a umění.

Tato příležitost je pro vás, abyste "vypustily páru" a zažili nezapomenutelný večer plný zábavy a vášně.

20:00

Začátek akce: 01.06.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Den dětí s piráty Sedmi Moří 2024
Středisko volného času Ostrava - Zábřeh, Ostrava
Den dětí
Zoo Ostrava, Ostrava