The Scoffers 2017

Akce Liberec

The Scoffers 2017
Koncerty
Malé divadlo, Liberec
Další akce ve městě Liberec

The Scoffers Křest Desky "In Your Blood" 11.3.2017

Přátelé, je to tady, orel přistál, kocour je v troubě, kukačka je v hnízdě! :)

Album finišuje a my nic nenecháváme náhodě, takže už teď plánujeme, organizujeme a pilujeme všechny detaily na křest desky, které se už za nedlouho dočkáte.

A nyní si zde zodpovíme několik jistě palčivých otázek:

1) Otázka: Vo co de? Odpověď: Na křtu desky samozřejmě uvítáme i všechny, kdo četli začátek tohoto textu, ale přesto trpí buď ADD nebo poruchou krátkodobé paměti. Doporučujeme začít číst tento text od začátku, kde se dočtete mimo jiné i o tom, že jde o křest naší nové desky, kterou zanedlouho vydáme, nicméně u tohoto postupu varujeme - může dojít k vytvoření zackylení ve smyčce.

2) Otázka: Jaký vorli, jakej kocour, jaká kukačka? Co to melete? Odpověď: Zde se nezapřela naše celokapelní obliba špionážních filmů, vlastně celá naše komunikace na zkouškách a v běžném životě probíhá jakousi formou šifer a kódů. V překladu to vlastně znamená, že je rozhodnuto a křest bude.

3) Otázka: Kdy že to bude? Odpověď: 11.3.2017 v Malém Divadle v Liberci. Pro rýpaly, ano, bude to večer.

4) Otázka: Proč to děláte? Odpověď: Máme v sobě vnitřní silnou potřebu organizovat lidem volný čas.

5) Otázka: Bude tam předkapela? Odpověď: Podle pravidla, že předkapela musí být vždy horší než hlavní kapela večera jsme usoudili, že předkapely nebude třeba.

6) Otázka: Za kolik je lupen (pro mladší generace lupen = lístek, vstupenka)? Odpověď: To záleží na ekonomickém uvažování kupujících. My doporučujeme zakoupit v předprodeji, na místě budete za svojí liknavost penalizováni příplatkem. Orientačně se ale bavíme o řádech nízkých stokorun.

7) Otázka: Když mě to nebude bavit, můžu odejít? Odpověď: Teoreticky ano, ale s osvětlovačem jsme domluveni, že na každého odchozího spustí kužel světla, my přestaneme hrát a bude následovat série nepříjemných otázek proč že dotyčný odchází, jestli si to nechce vyzkoušet hrát sám a tak dále.

8) Otázka: Zahrajete mi mojí oblíbenou písničku od jiné kapely na přání? Odpověď: Ne

9) Otázka: Bude na akci doprovodný program? Odpověď: Pro příchozí máme přichystanou tzv. "Hru na šatnu". Princip hry je jednoduchý: Přijdete k šatně, položíte drobné na stůl a vedle nich své ošacení (pozor, není radno svlékat se zcela, mohlo by vadit v bodě 7). Výměnou za to dostanete lístek se speciálním číslem, které je jen vaše a nemá ho žádný jiný hráč. Smyslem hry je po skončení akce vyměnit váš unikátní lístek se šatnářkou za oblečení, které má větší hodnotu, než jaké jste původně do šatny vkládali. Šatnářka se vám to bude snažit překazit tím, že vám bude vracet vaše původní, vlastní, bezcenné oblečení.

10) Otázka: Na tuto pozvánku jsem kliknul/a omylem. Vůbec vaší kapelu neznám, nevím co hrajete ani proč bych měl/a chodit na váš křest? Odpověď: Ano, to je velmi častá námitka, nicméně naše běžné publikum je složeno zejména z takových lidí, jako jste právě Vy. Proto se vlastně na akci budete cítit jakobyste byl/a mezi svými. Už jen pro ten pěkný pocit blízkosti a sounáležitosti myslíme stojí za to přijít.

Místo konání akce: Malé divadlo, Zhořelecká 5, Liberec
Vstupenky: http://www.evstupenka.cz/koncert-skupiny-the-scoffers-u-prilezitosti-krtu-cd-e32054.htm
Datum začátku akce: 11. Března 2017 20:00
Datum ukončení akce: 11. Března 2017 23:55
Pravděpodobné souřadnice: 50.7733N 15.0522E

Případné změny si prověřte na webu akce The Scoffers Křest Desky "In Your Blood" 11.3.2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce