The Strapones + Ed Rosenthal

Akce Plzeň

The Strapones + Ed Rosenthal
Koncerty
Další akce ve městě Plzeň

The Strapones + Ed Rosenthal

Švýcarská jízda. Punk rock tak, jak ho známe z devadesátek. Bez servítek, pěkně od podlahy po strop. Pokud máte rádi The Vandals, Social Distortion nebo třeba první desky Pennywise, Bad Religion či Anti-Flag, doražte.
Lokální support již brzy.

The Strapones ze švýcarského Bernu se zformovali v roce 2009 pod vlivem starých i nových punk a hard core partiček. Přežili dvě změny sestavy, vydali 7’ep a LP a druhé CD “Big Lie”, které teď vyšlo. The Strapones zní trochu jakoby jste namíchali koktejl z Turbonegro a anglického 77 punkrocku. Hráli již v skoro všude v Evropě, ale taky již mají zkušenosti z Kanady nebou Kuby. Drží se hesla, ať malý klub nebo velká stage, musí to být na 100%. Před dvěma roky jsme měli možnost je vidět na Lucky Hazzard stage v rámci festivalu Mighty Sounds.

Za lokál support budou západočechy obhajovat puverťáci Ed Rosenthal. Jejich progresivní surf psychadelic rock se po Plzni rozlezl za poslední rok jak mravenci na čízcejk.
Na sklonku roku 2017 vydali pod hlavičkou Slush Records svou první desku THESE DRUMS ARE VAPORWAVED. Takže bacha tihle kluci to myslí vážně.

Místo konání akce: Papírna Plzeň, Zahradní 173/2, Plzeň
Datum začátku akce: 31. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 1. Dubna 2018 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7364N 13.3862E

Případné změny si prověřte na webu akce The Strapones + Ed Rosenthal

Jméno organizátora: Papírna Plzeň
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce