The Tap Tap v Mahenově divadle

Akce Brno

The Tap Tap v Mahenově divadle
Koncerty
Národní divadlo Brno, Brno
Další akce ve městě Brno

The Tap Tap v Mahenově divadle!

Originální a naprosto jedinečná, tak by se dala ve stručnosti popsat kapela The Tap Tap, která se po necelých dvou letech opět vrací na prkna Mahenova divadla. Zahájení nové hudební sezony Národního divadla Brno tak proběhne v opravdu energickém duchu. Vystoupení se uskuteční v neděli 25.9.2016 od 19 hodin!

The Tap Tap již mají na hudební scéně své pevné místo! Jejich vznik se datuje od roku 1998, jen se původně jednalo spíše o volnočasovou aktivitu. Kroužek probíhal v domově mládeže TAP v pražském Jedličkově Ústavu, což úzce souvisí i s názvem kapely, která se nechala názvem domova inspirovat. Kapela je tak složená převážně ze studentů a absolventů pražského Jedličkova Ústavu. Soubor založil a dodnes vede zpěvák, hudebník a pedagog Šimon Ornest.

The Tap Tap slaví velké úspěchy nejen v České republice, ale i v zahraničí. Kapela pravidelně vystupuje na českých festivalech (Rock for people, Mezi ploty, Trutnov Open Air Music Festival) i v zahraničí (v Moskvě, Madridu, Varšavě, Bruselu…). K jejich velkému úspěchu patří vystoupení na Letních olympijských hrách v Londýně v roce 2012. Věnují se však nejen hudbě, pořádají také výstavy, a dokonce i divadelní představení.

Celý tým a jejich společná práce vzbuzuje velký obdiv a motivaci pro nás všechny. Úspěšně dokazují, jak se dá, dle jejich slov „i s hůř rozdanými kartami v životě vyhrávat“, a celkově jím proplouvat s lehkostí, nadhledem a dobrou náladou.

Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách kapely: http://www.thetaptap.cz/.

Jejich strhující vystoupení nabíjí optimismem a energií, přijďte si to užít spolu s námi.

Těšíme se na Vás!

Velice se omlouváme všem návštěvníků, ale Mahenovo divadlo NENÍ bezbariérové.

Místo konání akce: Národní divadlo Brno, Dvořákova 11, Brno
Vstupenky: http://bit.ly/theTAPTAP_fbEVENT
Datum začátku akce: 25. Září 2016 19:00
Datum ukončení akce: 25. Září 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1965N 16.6129E

Případné změny si prověřte na webu akce The Tap Tap v Mahenově divadle!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce