TMT Music Therapy LIVE na Kačáku

Akce Vrchlabí

TMT Music Therapy LIVE na Kačáku
Zábava, párty
Bufet KAČÁK, Vrchlabí
Další akce ve městě Vrchlabí

TMT Music Therapy LIVE na Kačáku

Rok se s rokem sešel a tak je na čase uspořádat další pokračování párty s názvem DJ Bery LIVE na Kačáku! Jelikož však Bery letos začal vystupovat už jen pod názvem TMT, tak se můžete těšit na všechny tři členy tohoto producentského projektu!

A o co jde, kdyby náhodou někdo nevěděl?

TMT

Je zcela nový projekt na české scéně. Tři milovníci elektronické hudby, kterým již nestačilo být pasivními posluchači. Původní členové stránky House JTM News (vlastním jménem Martin Tauš a Tomáš Polonský), zaměřené na novinky ve světě elektronické hudby, navázali spolupráci s DJ BERYM, který není na české scéně nováčkem.

DJ BERY, vlastním jménem Tomáš Beránek, je mladý nadějný a talentovaný DJ a producent původem z Vrchlabí. Na české EDM scéně se pohybuje přes 3 roky a vlastním úsilím si proráží cestu k vrcholu české hudební scény.

Jeho vášeň a entuziasmus odráží jeho sety a produkce. Preferovaným stylem je House music. Nebojí se zabrouzdat do klidných vod Future House, zároveň však dokáže rozpumpovat párty a vytvořit skvělou atmosféru pořádnou dávkou energického Progressive Housu či ostrými rytmy Bigroomu.

DJ BERY nastartoval svou hudební kariéru teprve v patnácti letech. Za uplynulou dobu nasbíral řadu osobních, respektive „profesních“, úspěchů. Vystoupil v mnoha českých klubech ve východních Čechách po boku výrazných osobností české EDM scény jako Chris Sadler, Enrico, Audiorockers, Richard Reynolds, Manene, dvojice Matamar, Mejsi a mnoha dalších. Na domácí půdě se zviditelnil díky vrchlabskému baru Zacapa, kde působil jako rezidentní DJ. V současnosti spolupracuje s Vision Production a vystupuje v rámci projektu EDM Reasons.

Spolupráce mezi Berym a členy House JTM News fungovala již dříve. Jejich první společný track s názvem „Sfinx“ vydala zahraniční nahrávací společnost Active Melody v březnu roku 2015. Snaha o užší spolupráci, primárně tedy za účelem produkce vlastní hudby, vyústila ve vytvoření kompaktní trojice s názvem TMT. Trio, vzhledem k časovému vytížení členů, můžete jen zřídkakdy spatřit na podiu v plném obsazení. Protagonistou zůstává i nadále DJ BERY, který své djské schopnosti předvádí veřejnosti. Zaměření převážně na EDM / Progressive House / Big Room, popř. Future House, odráží sety a produkce této trojice. V současnosti má trio na kontě 14 vlastních tracků a remixů, připravených představit široké veřejnosti. Na začátku června roku 2016 představili půl hodinový „promo set“ složený pouze z vlastní produkce, což není v Česku příliš běžná věc. Jejich hudba zaujala řadu předních českých i zahraničních producentů a TMT navázali spolupráci napříč styly EDM. Na další produkci usilovně pracují.


Odkazy:
www.facebook.com/tmtmusicofficial
www.instagram.com/tmtmusicofficial
www.soundcloud.com/tmtmusicofficial
www.youtube.com/tmtmusicofficial
www.mixcloud.com/tmtmusicofficial

BOOKING
bookingtmtmusic@gmail.com

MiKey

MiKey je místní devatenáctiletý DJ a producent, který se DJingu a produkci věnuje už něco málo přes tři roky. Rád ve svých setech experimentuje se styly, takže v jeho setech najdeme jak melodický progressive house, rázný Bigroom a v poslední době i ostrý a pomalý trap. V současné době dokončuje svoje první EP s názvem Bright Lights, takže zde určitě zazní některý z jeho vlastních tracků. Dále si ještě založil osobní side-projekt s názvem NO LIMITS, ve kterém se soustředí na produkci právě nyní se tak rozvíjejícího trapu a bass housu, ze kterého také možná zazní nějaká ta skladba.
DJs

TMT
www.facebook.com/tmtmusicofficial
www.instagram.com/tmtmusicofficial
www.soundcloud.com/tmtmusicofficial
www.youtube.com/tmtmusicofficial
www.mixcloud.com/tmtmusicofficial

MIKEY
https://www.facebook.com/marek.privratsky
https://www.mixcloud.com/marek-p%C5%99%C3%ADvratsk%C3%BD/

Datum: 27.8.
Místo: Bufet KAČÁK

LINE-UP
19:00 – 21:00 WARM UP
21:00 – 23:00 MIKEY
23:00 – 02:00 TMT

VSTUPNÉ
DO 22:00 - 40 Kč
PO 22:00 - 50 Kč

Místo konání akce: Bufet KAČÁK, Vejsplachy, Vrchlabí
Datum začátku akce: 27. Srpna 2016 19:00
Datum ukončení akce: 28. Srpna 2016 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6179N 15.5997E

Případné změny si prověřte na webu akce TMT Music Therapy LIVE na Kačáku

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ZDENĚK IZER vyndávací, zas tam dací
Pelclovo Divadlo, Rychnov nad Kněžnou
IVO ŠMOLDAS A HOSTÉ - TALK SHOW
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
ZDENĚK IZER Vyndavací zas tam dací
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov
TECHTLE MECHTLE TRAVESTI SHOW
KyTICe, Světlá nad Sázavou