To jsme MY! A jsme sami sebou

Akce Brno

To jsme MY! A jsme sami sebou
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

To jsme MY! A jsme sami sebou

Další ze série přednášek v rámci projektu To jsme MY je na světě.

Máme velikou radost, že můžeme oficiálně představit naše další dva řečníky, kterými jsou Dj Schafff a Kristýna Dolejšová.

Jsou různé způsoby seberealizace, ať uz je to bavit lidi, tak jako to dělá známy brněnský DJ Shafff, a nebo učit dívky a ženy všeho věku mít se rády takové, jaké jsou. A to přesně dělá Kristýna Dolejšová.

Dj Schafff, vlastním jménem Jakub Šafránek, není jen dynamický Dj, je také výborný tanečník (jak můžeme na vlastní oči vidět v klubu Metro - je i místy kaskadér) a jak sám zmiňuje, také potrhlý moderátor, který svou práci miluje nade vše.

Kristýna Dolejšová založila online projekt Zanormalniholky, který se za krátkou dobu stal velice populárním a v současné době ho na sociálních sítích sleduje téměř 70tisíc lidí. Kristýna se rozhodla bojovat proti tzv. mediální šikaně a úspěšně lobuje za ztracené zdravé sebevědomí dívek a žen.

Potkejte se s nimi a zjistěte, co jejich úspěchu předcházelo. Jaké byly jejich začátky? Očividně si jdou svou cestou, ale udělali by něco jinak?

A na co se jich zeptáte Vy?

Vstup ZDARMA
Lokace: Hotel Slavia Brno, salonek SLAVĚNA, 1.patro

O projektu:
To jsme MY! Tým brněnských nadšenců pořádající veřejné přednášky inspirativních osobností nejen ze světa byznysu. To jsme MY! Pro muže i ženy, pro pracující či podnikající, studující či se hledající... jsme tu pro všechny!

Máme radost, že jsme oficiálně mohli odstartovat sérii zajímavých inspirativních přednášek! Tak nás podpořte a sledujte na našich facebookových stránkách. S kým se potkáme příště?
https://www.facebook.com/tojsmeMY/

Místo konání akce: Hotel Slavia Brno, Solniční 17, 602 00, Brno
Datum začátku akce: 16. Ledna 2018 18:00
Datum ukončení akce: 16. Ledna 2018 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1964N 16.6049E

Případné změny si prověřte na webu akce To jsme MY! A jsme sami sebou

Jméno organizátora: To jsme MY
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha