Tokaref + Hissing Fauna

Akce Praha

Tokaref + Hissing Fauna
Koncerty, Zábava, párty
Bajkazyl>náplavka, Praha
Další akce ve městě Praha

Tokaref + Hissing Fauna (Náplavka Party)

Pětičlenná kapela TOKAREF z Českého Krumlova překvapí harmonickým zvukem, vokály a netradičními riffy. Hudbou přípomínají dítě Red Hot Chili Peppers s Doors co má kmotra z Floydů. Jde o neotřelou konstelaci pár kámošů, co dokážou věci. Vytvoří atmosféru, na kterou nezapomeneš.

The five-piece Český Krumlov band TOKAREF will surprise you with their stunning harmonies, vocals and original riffs. Their music sounds like if Red Hot Chili Peppers had a kid with The Doors, and Pink Floyd was the godfather. You can tell that they`re lifelong friends by the music they make. They'll create an atmosphere that you won`t forget.

https://www.facebook.com/tokarefck/

http://bandzone.cz/tokaref

Místní HISSING FAUNA hraje melodie, které se na náplavce budou příjemně rozlévat a vytrhnou tě ze středeční nudy. Připomínají alternativnější Kaiser Chiefs, je to ale pořád popík co naladí na párty. Přijď si posedět, zatančit, třeba se zpít. Budeš si to chtít pustit hned jak přijdeš domu.

The local band HISSING FAUNA plays melodies which will sound great spreading across the Vltava river bank. They`ll make your Wednesday afternoon a pleasant one. Their may remind you of the Kaiser Chiefs, maybe a bit more alternative, but still good pop music which'll make you want to party hard. Come sit down, dance or even have a few drinks, nevertheless you`ll want to listen to them again the moment you come home.

https://www.facebook.com/hissingf/

http://hissingfauna.bandcamp.com

Místo konání akce: Bajkazyl>náplavka, Rašínovo nábřeží, Praha
Datum začátku akce: 7. Září 2016 19:00
Datum ukončení akce: 7. Září 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0726N 14.4135E

Případné změny si prověřte na webu akce Tokaref + Hissing Fauna (Náplavka Party)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce