Tom Grennan

Akce Praha

Tom Grennan
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Tom Grennan

Do České republiky se vrací písničkář Tom Grennan, který nadchl publikum letošního ročníku festivalu Rock for People.

O málokom se mluví tolik, jako o Tomu Grennanovi. Kariéra tohoto britského písničkáře stoupá strmě nahoru, média ho sborově označují za jeden z největších současných ostrovních talentů. Čtyřiadvacetiletý hudebník a kytarista, pohybující se s lehkostí mezi popem, indie a alt-rockem, objížděl několik let malé kluby a hospody, prorazil s podepsáním smlouvy s Insanity Records. Nezaměnitelný chraplák a texty prozrazující sílu, drzost i zranitelnost dostaly hmatatelnou podobu na debutovém albu Lighting Matches. Chytlavé písně, skromnost a šarm z něj dělají jednoho z mluvčích své generace. Kromě úspěšné sólo kariéry se Grennan podílel na hitu All Goes Wrong od Chase & Status.

Mimo jiné se můžete těšit na mnoho dalších interpretů jako jsou - Sun Arcana (UK), Lysistrata (FR), Sullii (UK), I Love You Honey Bunny (CZ), The Atavists (CZ), Viah (CZ). Redzed (CZ), Sophie and the Giants (UK), Ninth Wave (UK), Childcare (UK), Harry Marshall (UK),...

Nouvelle Prague láká muzikanty a muzikantky, odbornou veřejnost i fanoušky hudby nejen na bohatý konferenční a workshopový program, ale také žánrově pestrou hudební přehlídku, která proběhne v Praze v multifunkčním sálu DOX+ a Cross Clubu 8.–9. listopadu 2019.

Vstupenky na dvoudenní festival zakoupíte na goout.net v 2. sérii za 690 Kč!

Sobota 9. listopadu 2019 v 18:00 až 2:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce