Tříkrálová sbírka v roce 2021

Akce Červený Kostelec

Tříkrálová sbírka v roce 2021
Jiné akce
Další akce ve městě Červený Kostelec

Tříkrálová sbírka v roce 2021

S ohledem na současnou epidemiologickou situaci upřesnila Oblastní charita Červený Kostelec podmínky sbírky v roce 2021.

Vážení příznivci Tříkrálové sbírky,
současná epidemická situace nedovoluje, aby vaše domovy fyzicky navštívili skupinky koledníků. Připravili jsme pro vás ONLINE koledu na stránkách www.trikralovasbirka.cz, kde můžete přispět konkrétní oblastní, nebo farní charitě. Po zadání PSČ vašeho města, nebo obce, vám bude nabídnuta konkrétní volba místně příslušné organizace. Váš příspěvek může být zaslán prostřednictvím bankovního převodu, nebo platbou platební kartou. Tříkrálovou ONLINE atmosféru doplňujeme o video se zpěvem koledy a o záznam rozjímání a požehnání otce Josefa Suchára z Neratova.

Z vybraných prostředků Tříkrálové sbírky 2021 plánujeme uskutečnit např. nákup průmyslové sušičky prádla pro Hospic Anežky České, revitalizaci zahrady Domova sv. Josefa v Žirči, a využít ho pro provoz a rozvoj Mobilního hospice Anežky České a dalších středisek Oblastní charity Červený Kostelec. Přehled všech záměrů je k dispozici na již zmíněných internetových stránkách.

V případě zájmu podpořit Tříkrálovou sbírku ONLINE se podívejte na stránky www.trikralovasbirka.cz.

od 20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce