Turné kapely Zrní

Akce Polička

Turné kapely Zrní
Koncerty
Další akce ve městě Polička

Turné kapely Zrní

Jiskřící turné - Jejich projev na pódiu je stejný jako jejich muzika: osobitý, hypnotický, hutný, energický, uvěřitelný. Ačkoliv zpívají česky, jsou světoví. To dokazuje mimo jiné i fakt, že byli v roce 2014 vybráni jako jediný český headliner pro pražský showcasový festival Nouvelle Prague, kde upoutali pozornost zahraničních agentů a delegátů. Zaujali také ředitelku Colours of Ostrava, Zlatu Holušovou, díky které vzniklo unikátní propojení Zrní & Janáčkovy filharmonie Ostrava, které si odbylo premiéru na festivalu Colorus, na hlavní scéně, v hlavní čas hned po Björk.


Aby těch úspěchů nebylo málo, tak jejich poslední deska Následuj kojota byla nominována na cenu kritiky Apollo, a také na Cenu Anděl 2014 hned ve třech kategoriích: kapela roku, alternativní deska roku a klip roku (videoklip Loďky).
Za zmínku stojí i výtvarná prezentace kapely. Za desku Následuj kojota, jejíž grafiky se zhostil výtvarník Aleš Fulín, získali prvenství v soutěži o nejlepší hudební design Megaton Fashion Show.

Zrní jsou taktéž držitelé sošky Anděla za rok 2012 jako Objev roku za předposlední desku Soundtrack ke konci světa, jež byla nominována na téměř všechny hudební ceny v ČR.

Vstupné 180,- předprodej v DK 250,- na místě

Místo konání akce: Divadelní klub Polička, Vrchlického 53, Polička
Datum začátku akce: 1. Prosince 2017 20:00
Datum ukončení akce: 1. Prosince 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7127N 16.262E

Případné změny si prověřte na webu akce Turné kapely Zrní

Jméno organizátora: Divadelní klub Polička
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
JELEN- KONCERT SVITAVY
areál před KC Fabrika, Svitavy
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Koncert Filmové Hudby | Hořovice
Společenský dům, Hořovice