Ukliďme Česko 2018

Akce Milovice

Ukliďme Česko 2018
Akce pro děti, Jiné akce
Další akce ve městě Milovice

Ukliďme Česko

Město Milovice & Maminky dětem z.s. ve spolupráci s firmou FCC Česká republika
zve dobrovolníky na úklidovou akci Milovic
v sobotu 7. dubna 2018 od 9 do 12 hodin.
Realizace úklidu bude rozdělena po ulicích a v nezastavěné části města po větších plochách. Úklid bude zajišťovat místní organizátor - koordinátor. Ten dále předá dalším účastníkům úklidový materiál a informace o organizaci úklidu. Informace o úklidu s místem nejbližšího setkání dobrovolníků by měly být uvedeny na letáku ve vchodech bytových domů. Pokud tomu tak není a máte zájem se úklidové akce zúčastnit získáte další informace na stránkách města www.mesto-milovice.cz nebo kontaktujte prosím přímo:

pro úklid v ulicích Mladá, Milovice - Lenka Průšková, 777 976 069
pro úklid Benátecká Vrutice - Helena Nováková, 774 801 061
pro úklid Boží Dar - Petr Novek, 725 439 397
pro úklid lokalit mimo zastavěné části města - Vladimír Vedral, 602 413 137

Dosud zajištěné lokality úklidu mimo zastavěnou část města: Tůně Josefov + přilehlý lesopark (termín úklidu 6.4. ZŠ Juventa), Ostravská x cesta ke koním, bývalá obec Mladá (termín úklidu 23.4. ZŠ T.G. Masaryka), les Pastviště (na Stratov) x břeh Mlynařice, Jiřická cesta k Recyklostavu, cesta k Votvíráku, plocha mezi Hakenovým stadionem x nádražím.

Pokud si pro úklid vyberete místo individuálně je možné si vyzvednout úklidové pytle v Informačním centru v budově Radnice nebo si dle lokality domluvit vyzvednutí pytlů na výše uvedených kontaktech.

Pokud najdete odpad, který nelze přemístit (stavební suť, velké předměty) informujte městský úřad na mailu petra.kosatkova@mesto-milovice.cz (nejlépe s přiloženou fotkou skládky, předmětu a informací o umístění), případně využijte pro nahlášení portál www.ZmapujTo.cz.

Obecné informace k úklidu

Do pytlů patří pouze odpadky: papír, láhve aj. Nepatří tam kameny, tráva, listí, velkoobjemové věci. Zavázané a naplněné (poloprázdné sesypat dohromady) pytle dávejte na hromady k silnici. Svoz odpadu (pytlů) bude proveden 7.4 od 12 hod v těchto ulicích: Armádní, Ostravská, Mírová, Rakouská, Kaštanová, Višňová, Spojovací, Komenského, Braniborská, Slepá, Topolová, Tyršova, Sportovní, část ulice Průběžná, Lesní, Vrutická.

Velkoobjemové věcí (kusy nábytku, pneumatiky aj.) shromažďujte vedle pytlů u silnice nebo je doneste do kontejneru, které budou umístěny v ulici Rakouská, Topolová, Spojovací. Pytle s odpadky do kontejneru nedávejte. Pokud bude nutné umístit sesbíraný odpad mimo uvedené ulice nebo budete mít v průběhu akce nedostatek pytlů, informujte neprodleně paní Košátkovou na tel. 797 976 890.

V případě, že někde bude neodvezený odpad po 7.4., informujte paní Košátkovou z městského úřadu Milovice na tel. 797 976 890. Zajistí dodatečný odvoz.

Akce se koná za každého počasí. Rukavice s sebou.

Velmi děkujeme za vaši pomoc při zlepšování vzhledu města.

Všichni dětští dobrovolníci si za svou účast při úklidu mohou v Informačním centru v budově Radnice vybrat malou pozornost (sáček s omalovánkou, turistický deník, hrneček, píšťalka, plakát divokých koní). Dárek si mohou pro děti vyzvednout rodiče v IC od soboty 7.dubna (do 13 hod) do pátku 13. dubna 2018.

Místo konání akce: Město Milovice, Milovice
Datum začátku akce: 7. Dubna 2018 09:00
Datum ukončení akce: 7. Dubna 2018 12:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.229N 14.8769E

Případné změny si prověřte na webu akce Ukliďme Česko

Jméno organizátora: Město Milovice
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce