Valašsko-Polanský Festiválek deskových her

Akce Valašská Polanka

Valašsko-Polanský Festiválek deskových her
Akce pro děti, Festivaly, Zábava, párty
Web organizátora:
hernifestivalek.cz
Další akce ve městě Valašská Polanka
Podrobnější informace: info@hernifestivalek.cz
Největší událost svého druhu v širokém okolí
Již pár let se první srpnový víkend ve Valašské Polanke otevírá brána do světa her, zábavy. Valašsko-Polanskéhý Festiválek se vryt do paměti nejen jako významná událost v deskoherním kalendáři, ale i jako nepřehlédnutelná akce pro všechny nadšence z celé České republiky. S více než 500 nadšenými návštěvníky se tento festival stal nezbytnou zastávkou pro všechny milovníky her a zábavy.

Rozmanitost her a aktivit
Na festiválku najdete široký výběr více než sta druhů deskových her, přičemž organizátoři vám rádi pomůžou s vysvětlením her, protože že ne všichni návštěvníci jsou znalí pravidel. S ochotnými instruktory a průvodci se nováčci snadno seznámí s pravidly a mohou se ponořit do světa deskových her. Ale festiválek není pouze o deskových hrách - nabízí i pohybové hry, aktivity pro nejmenší, vypravěčské hry na hrdiny, venkovní hřiště, taneční hry, a dokonce i zážitkovou virtuální realitu. Pro malé děti je přichystán dětský koutek a animační program.

Prostor pro každého
Festiválek se snaží oslovit všechny věkové skupiny. Pro děti jsou připraveny speciální aktivity a hry, zatímco dospělí mohou vyzkoušet své znalosti vědomostními kvízy nebo se zapojit do turnajů o hodnotné ceny.

Unikátní událost v celé republice
Valašsko-Polanský Festiválek deskových her je bezpochyby unikátní událostí, která přitahuje nadšence z celé republiky. Jeho jedinečná kombinace deskových her, pohybových aktivit, soutěží, vzdělávacích kvízů a zábavy pro všechny věkové skupiny ho činí nezapomenutelným zážitkem pro každého, kdo se na něj rozhodne vydat.

Máte se na co těšit
Valašsko-Polanský Festiválek deskových her je skvělou příležitostí pro setkávání se s přáteli, objevování nových her a zábavy a prožití nezapomenutelného víkendu plného radosti a smíchu. Jeho popularita neustále roste a není divu - jde přece o jedinečnou událost, která dokáže spojit lidi všech věkových kategorií a zájmů pod jednou velkou akci.

Informace o letošním ročníku  na našem facebooku a  webových stránkách.
Jméno organizátora: Klub stolních her
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
JOJKOFest 2024
Discgolf Jížní Svahy, Zlín
Fesťáček 2024
Discgolf Jížní Svahy, Zlín
Minipárty s Karlem Šípem
KD Klobučan, Valašské Klobouky
Táta Fest 2024
Park Komenského, Zlín
Den Zlínského kraje 2024
14|15 Baťův Institut, Zlín