Valerij Sinelnikov - Dohoda s nemocí

Akce Praha

Valerij Sinelnikov - Dohoda s nemocí
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.foodoflove.cz
Další akce ve městě Praha

Valerij Sinelnikov - Dohoda s nemocí

Seminář se světovou špičkou v oboru na téma Nemoci - emoce a příčiny našich bolestí.
Valerij Sinelnikov je doktor, homeopat, psycholog, podnikatel, tvůrce centra Zdraví a štěstí na Krymu a autor mnoha bestsellerů a my máme tu úžasnou příležitost jej přivítat poprvé v České Republice.

PRVNÍ DEN 11.11.
· DOHODA S NEMOCÍ

V první řadě je nutné přijmout nové přesvědčení, že každou nemoc lze vyléčit. - Valerij Sinelnikov

Toto je základní stavební kámen pro úspěšnou práci s jakoukoliv "nemocí" kterou řešíte. Je dnes spousta filmů, založených na skutečnosti, právě o tom, že zázraky se dějí. Nedějí se jen ve filmu, mohou se dít ve vašem životě. Dovolte si být zdraví, šťastní a bohatí.

V tomto dni se budeme zabývat právě fyzickým tělem a podvědomou "pozitivní" přířinou toho, proč je vaše tělo v nemoci. Je to tak, nemoc tam je pro vaši ochranu a vy si ji vybíráte. Naučíme vás pochopit tuto příčinu a najít nový, lepší způsob, jak čelit situacím, jež vás ve finále žádají jen o váš duchovní růst.

Nová energie a nadšení do života zaručeno.



DRUHÝ DEN 12.11.
· OPRAVDOVÉ BOHATSTVÍ

V tomto dni se budeme doslova učit opět si vzpomenout, co jsou hodnoty v našem životě, které se podílí na opravdovém bohatství.

Přijetí je opět hlavní souřástí naší lekce. Tentokrát je to přijetí toho, že vše, co ve svém životě máme a nemáme je naše volba. Přijetí zastaví naše zaměření na "nedostatek" a otevře naši schopnost vnímat dary, které máme a které k nám přichází.

Druhou velkou složkou semináře bude pochopení našeho postoje k bohatství a jaké hodnoty jej opravdu vytváří. Pochopíme, jak si sami doslova udržujeme dluhy ve svém životě, jak se jich zbavit a propustit se tak do proudu vesmírného blaha.

Sama jsem na semináři Valerije byla a vyslechla jsem ohromující historky účastníků, kteří využili podnětů z jeho knih a seminářů. Sama jsem odpustila dluh, který v mém životě visel jako "mrtvola" a viděla jsem velkou obrodu. Funguje to. Je to na vás.

Více informací a registrace na http://foodoflove.cz/kurzy/76/

Místo konání akce: Dům Černá Labuť, Na Poříčí 1067/25, Praha
Datum začátku akce: 11. Listopadu 2017 10:00
Datum ukončení akce: 12. Listopadu 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0902N 14.4344E

Případné změny si prověřte na webu akce Valerij Sinelnikov - Dohoda s nemocí

Jméno organizátora: Food of Love Ostrava
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce